Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ναύπλιο: Διακοπές για τον βασιλιά του τένις – Τα χαμόγελα του Roger Federer [pic]

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Ο Roger Federer δεν χάλασε το χατίρι φανατικού θαυμαστή του. Εντυπωσιασμένος τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του, από τις ομορφιές του Ναυπλίου…

Ο Κωνσταντίνος Καπογιάννης είναι γνωστός φαρμακοποιός της πόλης του Ναυπλίου ενώ όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν την ¨τρέλα του” για το άθλημα του τέννις. Ως τενίστας λοιπόν ο Κώστας έχει ίνδαλμα ποιον άλλον, το κορυφαίο των ημερών μας Roger Federer. Δεν θα μπορούσε όμως να φανταστεί ούτε στα πιο ¨τρελά του” όνειρα να συναντηθεί με τον βασιλιά του τέννις στο Ναύπλιο και μάλιστα ότι θα βγουν και φωτογραφία μαζί.

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Την περασμένη εβδομάδα κατά την επίσκεψη του Roger Federer με την σύζυγο του στο Ναύπλιο, εντελώς τυχαία ο Κώστας δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του όταν κάνοντας την βραδινή του βόλτα με την Ιωάννα Παπαδοπούλου στην παραλία του Ναυπλίου έπεσε πάνω στον Roger Federer που εκείνη την ώρα έτρωγε σε γνωστή ταβέρνα του Ναυπλίου.

Δεν έχασε λοιπόν την ευκαιρία να του μιλήσει και να βγάλει μαζί του φωτογραφίες που αποκτούν φυσικά και την έννοια του ντοκουμέντου από την επίσκεψη του μεγάλου τεννίστα στο Ναύπλιο. Ο Roger Federer ήταν ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε την συνομιλία μαζί του ενώ υπέγραψε αυτόγραφα και σε μπαλάκια του τέννις που έχουν αποκτήσει βέβαια συλλεκτική αξία.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε