Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Ναύπλιο: Μαρτυρικός θάνατος για πατέρα 4 παιδιών – Το αυτοκίνητο σφήνωσε σε γεφυράκι – Σκληρές εικόνες στο σημείο [pics, vid]

Ναύπλιο: Μαρτυρικός θάνατος για πατέρα 4 παιδιών – Το αυτοκίνητο σφήνωσε σε γεφυράκι – Σκληρές εικόνες στο σημείο [pics, vid]
ΦΩΤΟ ΑΠΕ ΜΠΕ

Συγκλονίζει το Ναύπλιο το φοβερό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε ένα πατέρα 4 παιδιών. Αυτοψία στο σημείο της τραγωδίας…

Εικόνες που κόβουν την ανάσα μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Ναύπλιο. Το δυστύχημα σημειώθηκε χθες το απόγευμα, κοντά στο κόμβο της Αγίας Ελεούσας στον δρόμο προς το χωριό Λευκάκια του Ναυπλίου στην Αργολίδα. Ο οδηγός ηλικίας 45-50 χρονών από το Κεφαλάρι Άργους, παντρεμένος στην Ασίνη, όπου και διέμενε, πατέρας τεσσάρων παιδιών, εκ των οποίων τα δύο ανήλικα, με το αυτοκίνητό του ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε σε χωράφι.

Στη συνέχεια σύρθηκε και μπήκε μέσα σε γεφυράκι όπου σφήνωσε. Αποτέλεσμα ήταν να διαλυθεί η οροφή και ο οδηγός να αφήσει την τελευταία πνοή του, επί τόπου. Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν ως σεκιούριτι στην περιοχή του Άργους.

Οι εικόνες στο σημείο του τροχαίου στο Ναύπλιο

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο αλλά δυστυχώς ήταν αργά για τον άτυχο πατέρα. Έρευνα για τις συνθηκες κάτω από τις οποίες έγινε το τροχαίο διενεργεί το τμημα τροχαίας Ναυπλίου.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ, argonafplia, argolikeseidhseis

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις