Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ναύπλιο: Νύχτα τρόμου για τον αντιδήμαρχο Ρ. Μπαρού! Πάλεψε με διαρρήκτη μέσα στο σπίτι του!

ΦΩΤΟ argolikeseidhseis
ΦΩΤΟ argolikeseidhseis

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησε ο Αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Ραφαήλ Μπαρού και η οικογένειά του σήμερα τα ξημερώματα όταν κατά την διάρκεια του ύπνου εισέβαλε στο σπίτι από το παράθυρο ένας άγνωστος. Όλα έγιναν στις 4:15 π.μ. τα ξημερώματα όταν δυο νεαροί δράστες, πιθανότατα τσιγγάνοι, έβαλαν στόχο το σπίτι του Αντιδημάρχου με σκοπό την κλοπή.

Ένας από τους δράστες βοήθησε τον άλλο ώστε να ανέβει ως το παράθυρο του σπιτιού (δυόμιση μέτρα ύψος) που ήταν με την σήτα, την έσχισε και μπήκε μέσα πατώντας πάνω σε έπιπλα. Έγινε όμως αντιληπτός από τον κ. Μπαρού και την σύζυγο του, που ξύπνησαν και ήρθαν στα χέρια με τον νεαρό δράστη!

Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει πάνω στον πανικό το κινητό τηλέφωνο του αντιδημάρχου, ενώ έριξε κάτω την σύζυγο του Λίτσα Γεωργοπούλου, τραυματιζοντας την ελαφρά και στη συνέχεια έφυγε από το παραβιασμένο παράθυρο, ενώ τον περίμενε ο συνεργός του.

Άμεσα κινητοποιήθηκε η ασφάλεια Ναυπλίου που ύστερα από αναζητήσεις εντόπισε τον φερόμενο ως δράστη στο νοσοκομείο Ναυπλίου όπου είχαν συγκεντρωθεί πάνω από 150 άτομα για το τροχαίο που είχε σημειωθεί νωρίτερα στη Νέα Κίο και τον συνέλαβε κυριολεκτικά κάτω από το κρεβάτι του ενός τραυματία από το τροχαίο όπου κατέφυγε για να κρυφτεί.

Το κινητό αποδόθηκε στον κ Μπαρού ενώ ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Ο κ. Μπαρού και η σύζυγος του ειναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό ενώ θέλουν να ευχαριστήσουν την αστυνομία για την άμεση ανταπόκριση.

Πηγή: argolikeseidhseis

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε