Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ναύπλιο: Οι πόζες της νύφης κέντρισαν τα βλέμματα όλων – Ο γάμος, οι εκπλήξεις και οι εικόνες που συζητήθηκαν – video

Ναύπλιο: Οι πόζες της νύφης κέντρισαν τα βλέμματα όλων – Ο γάμος, οι εκπλήξεις και οι εικόνες που συζητήθηκαν – video
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Ο γάμος στο Ναύπλιο ήταν αδύνατον να περάσει απαρατήρητος. Γαμπρός και νύφη έδειχναν να το απολαμβάνουν…

Αναστατώθηκε το Ναύπλιο αργά το απόγευμα της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου, καθώς νταλίκες εισέβαλαν με κόρνες στο λιμάνι, ξεσηκώνοντας την Αργολική Πρωτεύουσα. Οι στολισμένες και φωταγωγημένες νταλίκες συνόδευαν τον Δημήτρη και την Αθανασία στην πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους, τον γάμο τους!

Οδηγός και ιδιοκτήτης νταλίκας ο Δημήτρης αποφάσισε ο γάμος του να συνοδεύεται από τις κόρνες του αγαπημένου του οχήματος, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά “το αυτοκίνητο είναι το σπίτι μου”. Φίλοι και συνάδελφοι του γαμπρού συνόδευσαν υπό τους ήχους των τεράστιων φορτηγών το ζευγάρι στην εκκλησία και από εκεί στο λιμάνι για τις απαραίτητες φωτογραφίες.

Περαστικοί και θαμώνες των καφέ της πόλης συγκεντρώθηκαν στο λιμάνι για να απαθανατίσουν το ζευγάρι και να τους ευχηθούν. Γαμπρός και νυφη έδειχναν να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή, στην πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής τους.

Ο γάμος που συζητήθηκε στο Ναύπλιο

Γάμος στη Λέσβο με θέα το απέραντο γαλάζιο

Ένας γάμος δίπλα στο κύμα. Με φόντο το απέραντο γαλάζιο και το βραχώδες και επιβλητικό σκηνικό της Λέσβου. Ένας τέτοιος γάμος δεν αποτελεί μόνο το όνειρο Ελληνων και Ελληνίδων, αλλά ζευγαριών από όλο τον κόσμο. Εξού και τελευταία ανθεί το νέο και εξαιρετικά επικερδές αυτό είδος τουρισμού μετατρέποντας τη Λέσβο σε έναν από τους τοπ γαμήλιους προορισμούς.

Ο γάμος Σέρβων στην πανέμορφη παραλία της Πέτρας είναι μόνο ένα παράδειγμα της έκτασης που λαμβάνει αυτό το είδος τουρισμού. Τα ανεπίσημα στοιχεία (καθώς οι γάμοι αυτοί δεν δηλώνονται στα ληξιαρχεία) πιστοποιούν την ανάπτυξή του.

Την ανακοίνωση για τον γάμο στην παραλία της Πέτρας έκανε ο ίδιος ο αντιδήμαρχος Καλλονής κος Βερρος που πάντρεψε το ζευγάρι, ποστάροντας μάλιστα και τις ανάλογες φωτογραφίες από την γαμήλια τελετή.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, argonafplia.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις