Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ναύπλιο: Σούπερ γιοτ με υποβρύχιο σκάφος θα δένει στο λιμάνι της πόλης (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr
ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Το Ναύπλιο περιλαμβάνεται στα δρομολόγια που θα εκτελεί από το 2016 έως και τις αρχές του 2018 το γιοτ…

που πρόκειται να αποκτήσει η εταιρία κρουαζιέρας Crystal Cruises, Crystal Esprit. Το πολυτελές Crystal Esprit θα έχει χωρητικότητα 62 επιβατών και θα ξεκινήσει να εκτελεί δρομολόγια τον προσεχή Νοέμβριο. Διαθέτει τζετ σκι, καγιάκ και ένα υποβρύχιο που μπορεί να μεταφέρει έως 2 άτομα.

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

ΦΩΤΟ από argolikeseidhseis.gr

Μεταξύ άλλων, θα πραγματοποιεί δρομολόγια στις Σεϋχέλλες, στο Ντουμπάι και την Αδριατική, ενώ θα επισκεφθεί περιοχές όπως η Ελλάδα, η Κροατία, η Βενετία και το Μαυροβούνιο.Για το 2016 και το 2017 καθώς και τις αρχές του 2018, το δρομολόγιο με ελληνικό ενδιαφέρον είναι το εξής: Ντουμπρόβνικ – Αθήνα – Κοτορ, Μαυρορούνιο, Κέρκυρα, Πάργα, Ιτέα, Ύδρα και Ναύπλιο. 

Η προσθήκη του Crystal Esprit γίνεται στο πλαίσιο μιας ευρείας επέκτασης των δραστηριοτήτων της Crystal Cruises, η οποία περιλαμβάνει 3 νέα κρουαζιερόπλοια και την είσοδο στην αναπτυσσόμενη αγορά κρουαζιέρας σε ποτάμι. Επίσης, η Crystal αναμένεται να προβεί στην αγορά ενός Boeing 787 Dreamliner, το οποίο θα μεταφέρει τους πελάτες της σε πολυτελή ταξιδιωτικά προγράμματα.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε