Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

ΝΔ – Κώστας Μπακογιάννης: Το δείπνο και η αινιγματική ανάρτηση στο facebook (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από eviatop
ΦΩΤΟ από eviatop

Ο Κώστας Μπακογιάννης δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το αν πρόκειται να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΝΔ και εκείνος φέρεται να άνοιξε τα χαρτιά του…

Στο Καρπενήσι βρέθηκαν από χθες οι περιφερειακοί σύμβουλοι, λόγω της αποψινής συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, φρόντισε να περάσουν όμορφα με ένα δείπνο που οργάνωσε. Φυσικά κεντρικό θέμα συζήτησης οι επερχόμενες εκλογές στη ΝΔ για ανάδειξη νέου προέδρου, με τον Κώστα Μπακογιάννη να δέχεται ”βροχή” ερωτήσεων, για το αν πρόκειται να θέση υποψηφιότητα.

ΦΩΤΟ από eviatop
ΦΩΤΟ από eviatop
ΦΩΤΟ από eviatop

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Μπακογιάννης φέρεται να είπε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της ΝΔ και πως παραμένει συγκεντρωμένος στο έργο του.
Μετά το δείπνο ο κύριος Μπακογιάννης ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους με μια αινιγματική ανάρτηση στο facebook: ”Σήμερα μια μέρα πριν το Περιφερειακό Συμβούλιο βρέθηκε όλη η ομάδα μαζί μας στην Ευρυτανία. Ευχαριστώ τον καθένα ξεχωριστά που με τίμησε με την παρουσία του και έκανε τον κόπο να ανεβει στα βουνά μας. Τις σπουδαίες ομάδες άλλωστε τις κάνουν οι παίχτες και οι δυνατές συνεργασίες. Τις ανατροπές και τις αλλαγές, τις κάνει η συναίνεση, η σύνθεση, η σκληρή δουλειά, εδώ στην πραγματική ζωή”. 

Πηγή: eviatop

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε