Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Νέα Μανωλάδα: Μάνα και κόρη περιγράφουν στην κάμερα τη ληστεία και τον βιασμό! “Ένα κτήνος στο σπίτι μας” (Βίντεο)

Νέα Μανωλάδα: Μάνα και κόρη περιγράφουν στην κάμερα τη ληστεία και τον βιασμό! “Ένα κτήνος στο σπίτι μας” (Βίντεο)

Ο βιασμός και η ληστεία μέσα στο σπίτι τους, στη Νέα Μανωλάδα της Ηλείας, σοκάρουν. Τα όσα βίωσαν από τον βασανιστή τους, περιέγραψαν στην κάμερα, μητέρα και κόρη που έζησαν τον εφιάλτη.

Οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν και διαμένουν στο σπίτι συγγενικού τους προσώπου στην Αχαΐα προσπαθώντας να ξεπεράσουν το ισχυρό σοκ από τα όσα υπέστησαν στα χέρια του 35χρονου Αλβανού.

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι τους, τις χτύπησε, κλείδωσε τη μητέρα στην τουαλέτα και σε δεύτερο χρόνο βίασε την 53χρονη κόρη. “Μπήκε μέσα αυτό το τέρας… Πήγα να βάλω ένα κούτσουρο στη φωτιά και να κλείσω την πόρτα. Δεν πρόλαβα. Μπήκε μέσα, χτύπησε κλωτσιά και με πέταξε σε μια σόμπα. Μετά με έδεσε σε μια καρέκλα, μου έκλεισε το στόμα και κλείδωσε τη μητέρα μου στο μπάνιο. Ζήσαμε δραματικές στιγμές” περιέγραψε η 53χρονη, που λίγο αργότερα έπεσε θύμα βιασμού.

“Ακολούθησαν πολύ δραματικά πράγματα, τα έσπασε όλα… Μου έριχνε κλωτσιές, μου τραβούσε τα μαλλιά. Κάποια στιγμή τόλμησα να ανοίξω τα παράθυρα κι εκεί εθύμωσε πολύ και με πέταξε κάτω. Του είπα είμαι άρρωστη, έχω κάνει χειρουργεία. Τι να καταλάβει το κτήνος. Αφήστε, δραματική η κατάσταση, ο Άγιος Χαράλαμπος με γλύτωσε ” κατέληξε με σπασμένη φωνή η 53χρονη…

Νέα Μανωλάδα: Οργισμένοι οι κάτοικοι της περιοχής

Σε μια περιοχή όπου έχουν υπάρξει πολλά περιστατικά εγκληματικότητας, το τελευταίο γεγονός, φαίνεται πως ειναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Οι κάτοικοι της Νέας Μανωλάδας, έχουν εξαγριωθεί και ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις με αφορμή τη ληστεία μετα βιασμού.

Σε δηλώσεις τους, όλοι άσκησαν σκληρή κριτική για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους  και δηλώνουν πως πρέπει να ληφθούν μέτρα σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως το χωριό αριθμεί 750 – 1.000 κατοίκους και δεν υπάρχει η αστυνόμευση που πρέπει.

Κάτοκοι περιγράφουν – όσοι από αυτούς το αντιλήφθηκαν – τι είχε συμβεί χθες το απόγευμα, αλλά επίσης δηλώνουν πως είναι αποφασισμένοι να λάβουν μέτρα για την ασφάλειά τους…

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας και του ΑΤ Βουπρασίας, άνδρες των οποίων μετά από μια άριστα συντονισμένη επιχείρηση συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη στον Πύργο ο οποίος με λεωφορείο θα αναχωρούσε για την Καλαμάτα.

Πηγή: ilialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις