Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα με “άρωμα” μαφίας

Νέα στοιχεία για τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα με “άρωμα” μαφίας
ΦΩΤΟ ΕΡΤ

Αποκαλύπτονται νέα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των δύο ανδρών από το Μαυροβούνιο, πριν από 5 εβδομάδες στην Κέρκυρα.

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσιοποίησε η ΕΡΤ, φαίνεται το αυτοκίνητο των θυμάτων, το οποίο “γάζωσαν” οι εκτελεστές. Στο σημείο της επίθεσης είχαν βρεθεί τουλάχιστον 30 κάλυκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι δράστες ήταν 4 και ισάριθμα και τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν στην επίθεση.

Click4More: Η «διαδρομή» των δυο μαφιόζων έως την εκτέλεση στην Κέρκυρα

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζεται και μία γεμιστήρα που έπεσε από τους δράστες, την ώρα που προσπαθούσαν να ξεφύγουν. Επίσης έχουν βρεθεί δύο “γουρούνες” τις οποίες χρησιμοποίησαν οι δράστες για να πάνε αλλά και για να φύγουν από το σημείο της επίθεσης.

Από την περιοχή, απομακρύνθηκαν στη συνέχεια με ένα σκάφος που είχαν νοικιάσει από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας, μία ημέρα πριν από τη διπλή δολοφονία.

Ο δράστης που το νοίκιασε φαίνεται ότι έδωσε ψεύτικα στοιχεία. Συγκεκριμένα, το διαβατήριο που έδωσε στον ιδιοκτήτη του σκάφους, ήταν των Σλοβενικών αρχών αλλά ήταν πλαστό.

Καθαρά τα πρόσωπα δραστών πάντως, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχουν καταγραφεί και σε βίντεο…

Υπάρχει στενή συνεργασία της ελληνικής Αστυνομίας με τις Σεβικές αρχές για την ταυτοποίηση των δραστών της διπλής δολοφονίας.

Πηγή: ΕΡΤ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις