Κυριακή, 5 Μαΐ
21oC Αθήνα

Νέες ταυτότητες: Ουρές από τα αξημέρωτα σε αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς – Έτοιμοι για συλλαλητήρια

Νέες ταυτότητες: Ουρές από τα αξημέρωτα σε αστυνομικό τμήμα του Κιλκίς – Έτοιμοι για συλλαλητήρια
Ουρές στην Αστυνομική Διεύθυνση του Κιλκίς

Οι νέες ταυτότητες συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις, με ορισμένους να κάνουν ό,τι μπορούν για να τις αποφύγουν. Στο Κιλκίς παρατηρείται καθημερινά συνωστισμός στην αστυνομική διεύθυνση…

Οι ουρές έξω από αστυνομικά τμήματα είναι ατελείωτες σε ολόκληρη τη χώρα με δεκάδες πολίτες να σπεύδουν να ανανεώσουν τις ταυτότητες παλαιού τύπου και να αποφύγουν έτσι τις ψηφιακές που έρχονται από Σεπτέμβρη. Οι νέες ταυτότητες συνεχίζουν να προκαλούν αντιδράσεις. Στο Κιλκίς μάλιστα παρατηρούνται ουρές από τα ξημερώματα, με ορισμένους να σπεύδουν για να πάρουν θέση από τις 02:00 τη νύχτα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωινή» του Κιλκίς καθημερινά η αρμόδια υπηρεσία της αστυνομικής διεύθυνσης στο Κιλκίς προλαβαίνει να εκδώσει 15-20 ταυτότητες. Και στο Μέγαρο καθημερινά καταφτάνουν μέχρι και 40 άτομα.

Όλος αυτός ο ντόρος γίνεται για να μην αποκτήσουν την ταυτότητα σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας, η οποία έχει ευρωπαϊκές προδιαγραφές, διάρκεια ισχύος 10 έτη και θα κοστίζει 10 ευρώ. Για μια μερίδα πολιτών όμως η απόκτηση της συνεπάγεται με φακέλωμα, χάραγμα του αντίχριστου και τσιπ παρακολούθησης.

«Barcode είναι το QR CODE είναι ένα αντίχριστο σημείο και το 0 και 1 σε κωδικοποιημένη μορφή περιέχει το 666», είπε ο πρώην αστυνομικός, Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Δηλώνουν πολέμιοι των νέων ταυτοτήτων. Διοργανώνουν μάλιστα μεγαλειώδη –όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στην αφίσα τους- συλλαλητήρια και δηλώνουν αποκλειστικά στην κάμερα του Live News πως αυτή θα είναι μόνο η αρχή.

«Αρνούμεθα να την παραλάβουμε. Έχει σχέση με την παγκόσμια κυβέρνηση και το χάραγμα του αντίχριστου», δήλωσε ο πρώην αστυνομικός και ιεροκήρυκας εκκλησίας Ελλάδος, Αναστάσιος Θεοδωρίδης.

Η αντίσταση όμως δεν θα είναι δωρεάν. Για την ακρίβεια θα κοστίζει 17 ευρώ καθώς οι διοργανωτές θα ναυλώσουν μέχρι και πούλμαν που θα μεταφέρουν κόσμο από τον Βόλο και άλλες πόλεις της Ελλάδας στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και Αθήνας. 

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο:

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις