Πέμπτη, 2 Μαΐ
16oC Αθήνα

Νεκρή τουρίστρια στο Πήλιο: «Ξεκλειδώνουν» το μυστήριο οι Αρχές, ψάχνουν το πιστόλι – Αλλεπάλληλές κλήσεις για εξηγήσεις στον άνδρα της

Νεκρή τουρίστρια στο Πήλιο: «Ξεκλειδώνουν» το μυστήριο οι Αρχές, ψάχνουν το πιστόλι – Αλλεπάλληλές κλήσεις για εξηγήσεις στον άνδρα της

Πολύ κοντά στη διαλεύκανση της υπόθεσης του μυστηριώδους θανάτου της 58χρονης Γερμανίδας τουρίστριας στον παραθαλάσσιο οικισμό της Μηλίνας Πηλίου, βρίσκονται οι διωκτικές αρχές.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ, έχουν καταφέρει μέσα από μαρτυρίες και ενδείξεις να αποκρυπτογραφήσουν το σκηνικό του θανάτου της τουρίστριας στο Πήλιο, έχοντας εικόνα για το ποιο είναι το πρόσωπο που πάτησε τη σκανδάλη από το 22άρι πιστόλι και με μια σφαίρα πήρε τη ζωή της γυναίκας.

Αυτό που αναζητούν, προκειμένου να κλείσει η δικογραφία και να σταλεί στη Δικαιοσύνη, είναι συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία, που δένουν την υπόθεση και τυλίγουν σε μια κόλλα χαρτί τον φερόμενο δράστη. Για το λόγο αυτό καλούν συγκεκριμένους μάρτυρες, αλλά και τον Γερμανό σύζυγο της άτυχης γυναίκας, ο οποίος εκτός από τις δύο καταθέσεις που έδωσε, καλείται διαρκώς για διευκρινιστικές απαντήσεις.

Φυσικά, η ανεύρεση του πιστολιού είναι ο νούμερο ένα στόχος των αξιωματικών της Ασφάλειας, καθώς θα δέσει πλήρως την υπόθεση. Για τον λόγο αυτό, σαρώνουν συγκεκριμένους χώρους και σημεία από κάδους απορριμμάτων και μίνι – χωματερές μέχρι και θαλάσσια σημεία. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις