Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Νοσοκομείο Λαμίας: Νέα βλάβη στον αξονικό τομογράφο – Ταλαιπωρία και διακομιδές για τους ασθενείς

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δυστυχώς από το απόγευμα της Παρασκευής έπαψε να λειτουργεί, λόγω βλάβης, ο πολύπαθος αξονικός τομογράφος του νοσοκομείου Λαμίας.

Οι ασθενείς για μια αξονική μεταφέρονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Λάρισας ή του Βόλου, με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την υγεία τους, πέρα από την ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες χθες έγιναν τέσσερις διακομιδές και σήμερα Κυριακή ετοιμάζουν άλλες δυο.

Τον προηγούμενο μήνα είχε γίνει χαμός όταν μια 17χρονη, σοβαρά τραυματισμένη από τροχαίο, πηγαινοερχόταν για μια αξονική Λαμία – Λάρισα. Δυστυχώς λύση δεν βρέθηκε και το πρόβλημα συνεχίζεται.

Όπως είχε αναφερθεί και σε προηγούμενη ανάρτηση το ΓΝ Λαμίας ουσιαστικά είναι ένα Περιφερειακό νοσοκομείο που εξυπηρετεί και περιστατικά από όμορους νόμους και φυσικά έχει να σηκώσει και το βάρος πολλών τροχαίων λόγω της εθνικής και των παραδρόμων.

Κι όμως έχει έναν παμπάλαιο, ξεπερασμένης τεχνολογίας, αξονικό τομογράφο που “χαλάει” συνέχεια. Επειδή είναι παλιός η εταιρία δεν μπορεί να βρει ανταλλακτικά.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, το νοσοκομείο Λαμίας θα πάρει ανταλλακτικά από ένα παλιό ίδιο τομογράφο που αποσύρει το νοσοκομείο ΚΑΤ.

Πηγή: LamiaReport
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε