Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Αντώνης Ρέμος: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία στο Nammos παρά το… «τσουχτερό» εισιτήριο

Αντώνης Ρέμος: Δεν έπεφτε καρφίτσα στη συναυλία στο Nammos παρά το… «τσουχτερό» εισιτήριο

Ο Αντώνης Ρέμος έβαλε… ξανά φωτιά στη Μύκονο με την, καθιερωμένη πια, καλοκαιρινή συναυλία του στο Nammos. Παρά το γεγονός πως η τιμή κατ’ άτομο κυμαινόταν από 1.000€ έως 1.500€, δεν έπεφτε καρφίτσα…

Έλληνες και Άραβες γέμισαν το Nammos στη Μύκονο για να παρακολουθήσουν τη συναυλία που έδωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Αιγύπτιος τραγουδιστής Amr Diab. Το γλέντι δεν άργησε να ανάψει στην παραλία της Ψαρρούς και όσοι πλήρωσαν… αδρά για να μπουν στο Nammos δεν σταμάτησαν να χορεύουν.

Η τιμή για τη συναυλία ήταν από 1.000 έως 1.500 ευρώ, ανάλογα το τραπέζι, τα φαγητά και ποτά. Ακόμα κι έτσι όμως, στο Nammos δεν έπεφτε καρφίτσα. Μάλιστα, επειδή προφανώς πολλοί είχαν την πολυτέλεια να πληρώσουν έως και 1.500 ευρώ για να είναι παρόντες στη συναυλία, από νωρίς στο δρόμο προς την Ψαρρού είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα!

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στην 1.30 μετά τα μεσάνυχτα με τον Amr Diab να ερμηνεύει το Tamally Maak, το τραγούδι που ακουγόταν στους τίτλους τέλους της εκπομπής Όλα του Θέμου Αναστασιάδη.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίστηκε στην σκηνή στις 3.10 τα ξημερώματα φορώντας λευκό σακάκι, κεφάτος και με τον κόσμο να τον αποθεώνει. Την είσοδό του συνόδευσαν δεκάδες πυροτεχνήματα που έκαναν την νύχτα μέρα, ενώ το δικό του πρόγραμμα ξεκίνησε με το τραγούδι Όλος Δικός Σου.

Το γλέντι συνεχίστηκε για πολλές ώρες, με την σαμπάνια να ρέει άφθονη και τις καλλονές που είχαν κατακλύσει το Nammos να χορεύουν ως την αυγή.

Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν η στιγμή που ένας θαυμαστής του Amr Diab ανέβηκε στην σκηνή την ώρα που τραγουδούσε για να βγάλουν selfie. Οι άνδρες ασφαλείας έτρεξαν αμέσως να τον κατεβάσουν, όμως ο Αιγύπτιος καλλιτέχνης τον κράτησε στη σκηνή και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Δείτε όλα όσα έγιναν

Με πληροφορίες από Mykonos Live TV

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις