Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κάλυμνος: Δεύτερη πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει η οικογένεια του νεκρού φοιτητή

Κάλυμνος: Δεύτερη πραγματογνωμοσύνη θα ζητήσει η οικογένεια του νεκρού φοιτητή

Ο ιατροδικαστής αποδίδει το θάνατο του 21 ετών φοιτητή, σε δυστύχημα. Ωστόσο η οικογένειά του, θέλει να ζητήσει και μια δεύτερη γνώμη, για το τι μπορεί να συνέβη και κόπηκε τόσο πρόωρα το νήμα της ζωής του νεαρού.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ο νονός του φοιτητή, η οικογένεια θα ζητήσει δεύτερη πραγματογνωμοσύνη καθώς στην υπόθεση, σύμφωνα με το περιβάλλον του φοιτητή, υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα…

“Κι εμείς σαν άνθρωποι συνειδησιακά, θέλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν, για να είμαστε κι εμείς κάπως πιο ήρεμοι ότι κάνουμε οτιδήποτε ανθρωπίνως δυνατόν” είπε μεταξύ άλλων στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Τι είδε ο ιατροδικαστής

Ο Νίκος Χατζηπαύλου σκοτώθηκε σε δυστύχημα όπως έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή. Η πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την Κάλυμνο και όχι μόνο, συμπληρώνεται με νέα στοιχεία που προβληματίζουν. Όλα δείχνουν πως ο φοιτητής ήταν ζωντανός επί 4 ημέρες αλλά πέθανε επειδή έμεινε μόνος και αβοήθητος. Αστυνομικές και ιατροδικαστικές πηγές προσδιορίζουν ως ημέρα θανάτου του, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου. 4 μέρες μετά την εξαφάνισή του δηλαδή.

Όλο αυτό το διάστημα ο Νίκος Χατζηπαύλου έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, σε ένα σημείο που είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες. Σε ένα «φαλακρό» βουνό που όπως έλεγαν οι διασώστες, ερευνούσαν μέρα και νύχτα. Οι προσπάθειές τους όμως δεν στάθηκαν αρκετές. Ο φοιτητής του ΕΜΠ λύγισε και άφησε την τελευταία του πνοή, λίγα χιλιόμετρα από το σπίτι της μητέρας του.

Οι πυροσβέστες επεσήμαναν ακόμη ότι είχαν ερευνήσει αρκετές φορές το σημείο, όπου βρέθηκε νεκρός ο φοιτητής και δεν είχαν δει τίποτα.

Ο ιατροδικαστής Πάνος Κοτρέτσος, μιλώντας από την πρώτη στιγμή στο newsit.gr, τόνισε ότι «Δεν υπάρχει καμία ένδειξη εγκληματικής ενέργειας».

Πηγή: TATIANA live

 

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις