Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Δολοφονία Τοπαλούδη: “Πήγαιναν έξω από το ειδικό σχολείο για να ψαρέψουν κορίτσια”

Δολοφονία Τοπαλούδη: “Πήγαιναν έξω από το ειδικό σχολείο για να ψαρέψουν κορίτσια”

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις του πατέρα της 19χρονης. Της κοπέλας με αναπηρία, η οποία βιάστηκε λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και μάλιστα στον βιασμό της φέρεται να εμπλέκεται ο ένας από τους δύο κατηγορούμενους στην υπόθεση Τοπαλούδη.

Όπως είπε μιλώντας στο newsIT.gr ο πατέρας της 19χρονης, η οποία έχει αναπηρία σε ποσοστό 67%, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού έκαναν ό,τι έκαναν στο κορίτσι, το απείλησαν κιόλας για να μην μιλήσει.

“Μετά το βιασμό, είπαν στην Ειρήνη “αν μιλήσεις θα το ξαναπάθεις”. Μου το είπε η ίδια η κόρη μου. Όλα αυτά που λένε για το παιδί μου, ότι συνευρέθηκε μαζί τους με τη δική της θέληση, είναι βλακείες”.

Συγκλονιστική είναι επίσης και η αποκάλυψη, ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που “ψάρευαν” κορίτσι με αναπηρία. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πατέρα της κοπέλας, οι φερόμενοι ως δράστες την “έστηναν” στο ειδικό σχολείο για να βρουν κορίτσια. Σε ένα σχολείο που πηγαίνουν μαθήτριες ακόμη και 12 ετών…

“Υπάρχουν μαρτυρίες από καταστηματάρχες της γειτονιάς που αναφέρουν ότι και ο Έλληνας και ο Ρομά πήγαιναν έξω από το Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρόδου, στο οποίο ήταν μαθήτρια η κόρη μου και προσπαθούσαν να “ψαρέψουν” και άλλα κορίτσια, ακόμα και ανήλικα αφού εκεί πάνε παιδιά ακόμα και 12 ετών”.

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις