Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Φολέγανδρος: Διάρρηξη στα ΕΛΤΑ – “Πόλεμος” στον Δήμο

Φολέγανδρος: Διάρρηξη στα ΕΛΤΑ – “Πόλεμος” στον Δήμο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Άγνωστος διέρρηξε το βράδυ της Δευτέρας γύρω στα μεσάνυχτα, το κατάστημα των ΕΛΤΑ Φολεγάνδρου.

Ο επίδοξος ληστής έσπασε την πόρτα και μπήκε στο κτίριο. Το γεγονός δεν έμεινε ασχολίαστο -μέσω facebook- από το δήμαρχο, Λευτέρη Βενιό, που σημειώνει ότι “και αυτό συνέβη επί Συριζανελ”, σχόλιο που προκάλεσε την απάντηση της επικεφαλής της μειοψηφίας, Τίλλας Μπαλή…

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice εκείνος που μπήκε στα ΕΛΤΑ Φολεγάνδρου, δεν πέτυχε το επιδιωκόμενο που προφανώς ήταν η αρπαγή χρημάτων, αφού δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο και έτσι διέφυγε στη συνέχεια χωρίς “λεία”.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άγνωστος έγινε αντιληπτός από διερχόμενο από το σημείο πολίτη, που όμως δεν κατάφερε να τον διακρίνει ενώ ο δράστης διέφευγε πεζός.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο συναγερμός που έχει το κατάστημα των ΕΛΤΑ Φολεγάνδρου λειτούργησε, δεν λειτουργούσαν όμως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι κάμερες ασφαλείας.

Σε ανάρτησή του στο facebook δήμαρχος Φολεγάνδρου, Λευτέρης Βενιός, σημειώνει:

Η επικεφαλής της μειοψηφίας του δήμου Φολεγάνδρου, Τίλλα Μπαλή, σημειώνει στο facebook:

” Με αφορμή την χτεσινοβραδυνή διάρρηξη στα ΕΛΤΑ Φολεγάνδρου.  Μάλλον έχει αρχίσει κάποια αλλοίωση στα έσω τοιχώματα, δεν βλέπω άλλη εξήγηση… Αν υπάρχει άλλη εξήγηση είναι ανησυχητική.”

Σχολιάζοντας δε η κ. Μπαλή την αναφορά του δημάρχου ότι “και αυτό συνέβη επί Συριζανελ”, προσθέτει:

“Δεν θυμάμαι αν ήταν κυβέρνηση οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όταν έγινε η υπεξαίρεση των 150.000 ευρώ από τα ΕΛΤΑ Φολεγάνδρου, ήταν πάντως όπως και τώρα επί της ίδιας δημαρχίας. Δεν βγήκε κανείς να πει ότι φταίει ο Μπουμπούκος.
Επιτέλους, λίγη σοβαρότητα κύριοι!”

Πηγή: cycladesvoice

 

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις