Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η πιο τρομακτική εμπειρία! “Έτσι σώθηκα από το χείμαρρο στην Άνδρο”

Η πιο τρομακτική εμπειρία! “Έτσι σώθηκα από το χείμαρρο στην Άνδρο”

Η δασκάλα που σώθηκε την τελευταία στιγμή, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας στο νησί της Άνδρου, μίλησε για τις στιγμές τρόμου που έζησε…

“Στην αρχή οδηγώντας, πηγαίνοντας προς το σπίτι μου, η βροχή ήταν μια φυσιολογική βροχή. Στη συνέχεια, σε κάποιο σημείο, δεν έβλεπα τίποτα. Το μόνο που έβλεπα ήταν νερό, λάσπη, πέτρες. Κάποια στιγμή το νερό έφτασε στο ύψος που είναι το τζάμι του οδηγού. Εκείνη την ώρα δεν έβλεπα τίποτα, δε μπορούσα να προχωρήσω!.. Κάλεσα την Πυροσβεστική και την ώρα που καλούσα, για καλή μου τύχη, ερχόταν πίσω μου ένα πυροσβεστικό όχημα”…

Η περιπέτειά της καθώς και η περιγραφή της, συγκλονίζουν. Αν δεν ήταν πίσω της, από καθαρή τύχη το όχημα της Πυροσβεστικής, η γυναίκα μπορεί ακόμα και να είχε χάσει τη ζωή της.

“Σίγουρα θα με είχαν παρασύρει τα νερά! Ήδη είχα μία αστάθεια στο τιμόνι. Πραγματικά ήταν θαύμα και είχα Άγιο” είπε μεταξύ άλλων, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Την ίδια ώρα, προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές τους οι κάτοικοι της Άνδρου από την χθεσινή ισχυρή νεροποντή που προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές και προβλήματα σε επιχειρήσεις και κατοικίες του νησιού.

Ειδικά σκαπτικά μηχανήματα του δήμου από τις βραδινές ώρες βγήκαν στους δρόμους προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές κυρίως στο οδικό δίκτυο ενώ οι επιχειρηματίες που επλήγησαν και είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται άρχισαν να μαζεύουν τα «συντρίμμια» τους με το πρώτο φως της ημέρας.

Πηγή: Alpha, grtimes

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις