Νότιο Αιγαίο

Μύκονος: Χαμός με Γερμανούς δημοσιογράφους στο εστιατόριο με τα “χρυσά” καλαμαράκια! video

Προχθές το πρωί Γερμανοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο -γνωστό πια- εστιατόριο της Μυκόνου με σκοπό να... κάνουν φασαρία σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το mykonoslive, οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ήθελαν να δυσφημίσουν το εν λόγω εστιατόριο, προκαλώντας ένταση ανάμεσα στους πελάτες και τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου.

Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης τους παρακάλεσε να σταματήσουν τη βίαιη επίθεση και τη βιντεοσκόπηση των όσων διαδραματίζονταν αλλά εκείνοι δεν το έκαναν.

Κλήθηκε η αστυνομία η οποία μετά από δίωρη καθυστέρηση εμφανίστηκε στο χώρο και προχώρησε στη σύλληψή τους, με την αυτόφωρη διαδικασία για συκοφαντική δυσφήμιση του εστιατορίου.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=-Jdu4XMLT-k

Πηγή: mykonoslive

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Νότιο Αιγαίο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Νότιο Αιγαίο: Περισσότερα άρθρα