Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Νάξος: Το Bollywood χορεύει στην Πορτάρα και γονατίζει το Youtube με 550 εκατομμύρια προβολές

Νάξος: Το Bollywood χορεύει στην Πορτάρα και γονατίζει το Youtube με 550 εκατομμύρια προβολές

Η διαφήμιση του νησιού σε όλο τον κόσμο ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Το videoclip από τη Νάξο σαρώνει στο Youtube.

Ένα βίντεο κλιπ- διαφήμιση για τη Νάξο έχει καταγράψει ήδη 550 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Το απόσπασμα της ταινίας Bollywood «Tiger Zinda Hai» διαφημίζει τη Νάξο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μουσικοχορευτική σκηνή της ταινίας Bollywood “Tiger Zinda Hai” που γυρίστηκε στη Νάξο, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου καταγράφει ρεκόρ σε views, καθώς ο αριθμός των προβολών αυξάνει κατά χιλιάδες κάθε λεπτό που περνάει και οι εικόνες από τη Νάξο κάνουν το γύρο του κόσμου.

Η παραγωγή είναι της Jash Raj Films, της μεγαλύτερης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στην Ινδία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Salman Khan και η Katrina Kaif.

«Πρωταγωνίστρια» στην ταινία του Bollywood «Η τίγρης είναι ζωντανή» (“Tiger Zinda Hai”) είναι η Νάξος, η οποία επελέγη από την εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών, ως φυσικό σκηνικό για ένα τμήμα των γυρισμάτων, καθώς και για ένα από τα τραγούδια της ταινίας.

Η Πορτάρα (το πλέον αναγνωρίσιμο σημείο του νησιού), το λιμάνι, αλλά και κάποια σοκάκια της Χώρας περνούν μπροστά από τα μάτια εκατοντάδων εκατομμυρίων θεατών, τόσο από το video clip του τραγουδιού, όσο και από την ταινία.

Με πληροφορίες από το naxostimes.gr.

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις