Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Ντροπή για το ανθρώπινο είδος: Ανεγκέφαλοι οπαδοί κακοποίησαν σκύλο [pics]

Ντροπή για το ανθρώπινο είδος: Ανεγκέφαλοι οπαδοί κακοποίησαν σκύλο [pics]

Ντροπή. Μόνο ντροπή για αυτές τις εικόνες. Γιατί πρέπει να είσαι, όχι απλά “καμένος” αλλά τελείως ανεγκέφαλος για να γράψεις με κίτρινα γράμματα πάνω σε ένα δύσμοιρο μαύρο σκυλάκι τη λέξη ΑΕΚ μόνο και μόνο για να κάνεις την πλάκα σου.

Αυτό έγινε στη Μεγαλόπολη. Ένας ή περισσότεροι ανεγκέφαλοι είδαν ένα μαύρο σκυλάκι, άγνωστο αν είναι αδέσποτο ή όχι αλλά καμία σημασία δεν έχει, και έγραψαν στα πλευρά του με κίτρινη μπογιά τη λέξη ΑΕΚ. Όχι μόνο από τη μια πλευρά αλλά και από τις δυο. Και έβαψε με κίτρινη μπογιά και τη μουσούδα του.

Τόσο ηλίθιοι, τόσο απάνθρωποι. Που για να κάνουν την πλάκα τους, κακοποίησαν ένα πλάσμα που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Τόσο λίγοι και άνανδροι, τόσο “πουθενάδες”.

Το άμοιρο πλάσμα βρέθηκε να τριγυρίζει φοβισμένο στην περιοχή της Μεγαλόπολης. Οι φωτογραφίες της ντροπής, που μόνο οργή μπορούν να προκαλέσουν στον οποιοδήποτε ένα λίγο, έστω λίγο μυαλό στο κεφάλι του, δημοσιεύτηκαν σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Ευτυχώς, τέτοιους ανεγκέφαλους δεν τους θέλει ούτε η ίδια η ΑΕΚ. Που μέσω της σελίδας της στο Fecebook φρόντισε όχι μόνο να τους καταδικάσει αλλά να τους κράξει και μάλιστα άγρια και πολύ καλά έκανε! Η φωτογραφία «προκαλεί ανατριχίλα και αποτροπιασμό σε κάθε νοήμονα άνθρωπο. Εκτός από την αυτονόητη καταδίκη του περιστατικού, είναι περιττό να τονίσουμε ότι τέτοιες πράξεις κανιβαλισμού δεν συνάδουν με το ήθος και την κουλτούρα των φιλάθλων της ομάδας μας», αναφέρει το post.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε