Παρασκευή, 10 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ο αναβάτης με το χασίς πήγαινε «σφαίρα» με τη 1000αρα μηχανή

Ο αναβάτης με το χασίς πήγαινε «σφαίρα» με τη 1000αρα μηχανή

Σε ρόλο κασκαντέρ, νεαρός άνδρας με μια μηχανή 1000 κυβικών έσπασε τρία αστυνομικά μπλόκα από τα Ελληνοαλβανικά σύνορα της Κακαβιάς μέχρι και το Μέτσοβο, κουβαλώντας στην πλάτη του ένα μεγάλο σακ βουαγιάζ με χασίς.

Κάποια στιγμή όμως έχασε τον έλεγχο, η μηχανή του βγήκε εκτός δρόμου, την εγκατέλειψε αλλά ο ίδιος διέφυγε πεζός στα χιονισμένα βουνά. 

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν κοντά στην πόλη των Ιωαννίνων εντοπίστηκε μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία θεωρήθηκε ύποπτη. Ο οδηγός της δεν σταμάτησε και ξεκίνησε καταδίωξη.

Έκανε επικίνδυνους ελιγμούς

Η μηχανή μέσω Εγνατίας κινήθηκε προς το Μέτσοβο. Βγήκε από τον κόμβο, διέσχισε το Μέτσοβο και κατευθύνθηκε προς το Ανήλιο. Κινούμενη από το Ανήλιο προς τον Προφήτη Ηλία βγήκε από την πορεία της και εγκαταλείφθηκε από τον οδηγό. Η μηχανή εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς και διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας.

Ο οδηγός κινήθηκε πεζός παίρνοντας μαζί του έναν σάκο που είχε κινήσει εξ αρχής τις υποψίες των αστυνομικών. Πάντως μέχρι τώρα ο επικίνδυνος αναβάτης δεν έχει εντοπιστεί ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να κρύβεται σε κάποια καλύβα όπου και αναγκάστηκε να διανυκτερεύσει από το κρύο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις