Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ο Γολγοθάς ασθενή με κορονοϊό στο ΑΧΕΠΑ – “Περίμενα 9 ώρες στο αμφιθέατρο” (video)

ασθενής από κορονοϊό

Ο Νίκος Μαρούλης περιέγραψε την προσωπική του εμπειρία με τον κορονοϊό. Μίλησε για την ταλαιπωρία στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, τις εικόνες που αντίκρισε και τις οδηγίες που αλλάζουν χωρίς να ενημερώνεται ο κόσμος.

Όπως είπε στην εκπομπή LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, πριν από 14 ημέρες εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα. Έκανε το τεστ κορονοϊού, βγήκε θετικό και πριν από 4 ημέρες η κατάστασή του χειροτέρεψε, πήγε στο ΑΧΕΠΑ και οι ιθύνοντες τον έστειλαν σπίτι.

Όπως εξομολογείται όντας πλέον πολύ καλύτερα στην υγεία του, ο προσωπικός του ιατρός του συνέστησε επιτακτικά να πάει αμέσως στο ΑΧΕΠΑ για ακτινογραφίες.

“Περίμενα 9 ώρες και όχι μόνο εγώ, 15 άτομα μας έβαλαν σε ένα αμφιθέατρο. Μία ήταν 83 χρονών γυναίκα. Μείναμε 9 ώρες νηστικοί, λιποθύμησαν 2 άνθρωποι τους πήρανε, στις 20:00 είπα θα φύγω. Κι όταν τους είπα ότι θα φύγω, σήκωσαν τους ώμους”, ανέφερε.

Επιπλέον, όπως τόνισε, ενώ αρχικά του είχε δοθεί οδηγία μετά από 14 ημέρες να κάνει τεστ κορονοϊού για να βεβαιωθεί ότι πέρασε η νόσος, πλέον του συνέστησαν, αν δεν έχει συμπτώματα να επιστρέψει χωρίς αρνητικό τεστ πίσω στην καθημερινότητά του.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις