Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Οδυσσέας Σταμούλης: Στο νεκροτομείο της Σάμου δίπλα στον 11χρονο γιο του ο ηθοποιός

Οδυσσέας Σταμούλης: Στο νεκροτομείο της Σάμου δίπλα στον 11χρονο γιο του ο ηθοποιός

Στη Σάμο βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, στο πλευρό του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, όπως έγινε γνωστό από ανάρτηση μέλους της οικογένειας στα social media.

Ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη ανασύρθηκε νεκρός το απόγευμα της Πέμπτης (10.8.2023) από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Σάμο για νεκροψία-νεκροτομή.

Όπως έγινε γνωστό νωρίτερα σήμερα, τα αποτελέσματα από τη νεκροψία-νεκροτομή «έδειξαν» ότι ο θάνατος του 11χρονου παιδιού οφείλεται σε καθαρό πνιγμό.

«Επειδή αναρωτιούνται οι δημοσιογράφοι, πού βρίσκεται ο Οδυσσέας Σταμούλης, σας ενημερώνουμε ότι από χθες βρίσκεται στη Σάμο, δίπλα στο παιδί του στο νεκροτομείο και θα το συνοδεύσει με το πλοίο στην τελευταία του κατοικία. Οικογένεια Οδυσσέα Σταμούλη», αναφέρεται στην ανάρτηση του μέλους της οικογένειας.

Η ανάρτηση:

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 11χρονος δεν είχε ενημερώσει τη μητέρα του ότι θα βουτήξει στη θάλασσα, γι’ αυτό και εκείνη δεν τον έψαξε αμέσως στην παραλία. Όπως έγινε γνωστό, η κηδεία του 11χρονου θα γίνει τη Δευτέρα στις 11π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Ο Οδυσσέας Σταμούλης είχε μιλήσει πριν από μερικά χρόνια για τον γιο του, λέγοντας πως μπροστά σε εκείνον, όλα τ’ άλλα ήταν «μικρά»!

«Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα», είχε πει ο ηθοποιός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις