Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Οι διακοπές χλιδής του ζεύγους Ζάκερμπεργκ στην Ελλάδα – Η Ακρόπολη, η κρουαζιέρα και τα “θέλω” του μίστερ facebook!

Οι διακοπές χλιδής του ζεύγους Ζάκερμπεργκ στην Ελλάδα – Η Ακρόπολη, η κρουαζιέρα και τα “θέλω” του μίστερ facebook!

Ήταν ένα ταξίδι εξπρές στην Ελλάδα, τη μυστικότητα του οποίου θα ζήλευαν ακόμα και αρχηγοί κρατών ή σταρ του Χόλιγουντ. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ μαζί με τη σύζυγό του…

απόλαυσε διακοπές στην Αθήνα και στα νησιά του Αιγαίου περνώντας απαρατήρητος. Μέχρι την τελευταία μέρα του ταξιδιού, όταν αποφάσισε να δηλώσει την παρουσία του στη χώρα μας, αναρτώντας μια φωτογραφία από τον Παρθενώνα.

Ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής του facebook κινήθηκε ινκόγκνιτο από την Αθήνα μέχρι τη Μήλο. Η εν λόγω φωτογραφία μάλιστα, προκάλεσε φρενίτιδα στους τουρίστες που βρέθηκαν στον αρχαιολογικό χώρο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, οι οποίοι μάταια αναζητούσαν το ζεύγος Ζάκερμπεργκ μέσα στο πλήθος.

Ο βασιλιάς των social media και η σύζυγός του, Πρισίλα Τσαν, επέλεξαν την Ελλάδα προκειμένου να γιορτάσουν την 7η επέτειο του γάμου τους, έπειτα από μια μίνι περιοδεία στην Ευρώπη.

Celebrating 7 years of happy marriage at the temple for the goddess of wisdom.

Gepostet von Mark Zuckerberg am Freitag, 17. Mai 2019

Σύμφωνα με το “Έθνος της Κυριακής”, ο Αμερικανός κροίσος και η 34χρονη παιδίατρος έφτασαν στην Αθήνα την περασμένη Κυριακή και αμέσως κατευθύνθηκαν στη Μαρίνα του Φλοίσβου όπου τους περίμενε η θαλαμηγός που είχαν νοικιάσει για τις διακοπές τους.

Το deal με την πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε κλειστεί από τις ΗΠΑ και μέσα στους όρους της συμφωνίας ήταν να τηρηθεί άκρα μυστικότητα από το πλήρωμα για την παρουσία του ζεύγους Ζάκερμπεργκ.

Πρώτός σταθμός της κρουαζιέρας ήταν η Δήλος. Εκεί το ζεύγος έμεινε για αρκετές ώρες και ενημερώθηκε για την ιστορία και τα αρχαιολογικά ευρήματα.

Επόμενος σταθμός ήταν η Μήλος, την οποία ήθελε να επισκεφθεί η Πρισίλα Τσαν, από τις εξαιρετικές κριτικές που είχε διαβάσει. Το ζευγάρι κολύμπησε σε απόκρυφες παραλίες και την επόμενη μέρα, η κρουαζιέρα στις Κυκλάδες συνεχίστηκε.

Το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Τετάρτη. Και πάλι είχαν πάρει όλα τα μέτρα, ώστε να περνούν απαρατήρητοι. Στην τελευταία τους βόλτα επί ελληνικού έδαφος, περπάτησαν στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου και κατέληξαν μέσα από το Ηρώδειο στον Παρθενώνα. Από το πρόγραμμά τους δεν έλειψε και το μουσείο της Ακρόπολης.

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις