Δευτέρα, 3 Ιουν.
35oC Αθήνα

Όλυμπος: Μπάτσελορ πάρτι με ορειβασία, «να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας όσο τρελά και αν είναι» έγραψε ο πρωταγωνιστής

Όλυμπος: Μπάτσελορ πάρτι με ορειβασία, «να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας όσο τρελά και αν είναι» έγραψε ο πρωταγωνιστής
ΦΩΤΟ από onlarissa.gr

Πριν ντυθεί γαμπρός αποφάσισε να κάνει το μπάτσελορ πάρτι, όπως το είχε ονειρευτεί. Ο Όλυμπος είναι ένα από τα πιο αγαπημένη του μέρη και αυτό φάνηκε για ακόμα μία φορά…

Τα μπάτσελορ πάρτι γίνονται συνήθως αργά το βράδυ και περιλαμβάνουν χορό, μουσική και διασκέδαση. Μια παρέα πέντε ατόμων από τη Λήμνο όμως, αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και έτσι έκανε… μπάτσελορ με ορειβασία στον Όλυμπο. Κάτω από τη σχετική ανάρτηση του άντρα που σύντομα θα ντυθεί γαμπρός, «βροχή» από μηνύματα με ευχές.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο Γιώργος Κιουρανάκης, γνωστός στο νησί της Λήμνου για τις πεζοπορίες που ανεβάζει στο κανάλι του, έβαλε τους κολλητούς του σε αυτή την περιπέτεια και τελικά… τα κατάφεραν και έφτασαν στη κορυφή.

Εκεί όπως φαίνεται και στη σχετική φωτογραφία, άνοιξαν το πανό που είχαν ετοιμάσει: «Από τη Λήμνο ήρθαμε στην κορυφή του Ολύμπου, μπάτσελορ να κάνουμε στον φίλο μας τον Γιώργη. Που θα ‘ναι το καλύτερο και θα ζηλεύουν όλοι».

«Όταν είπα πριν μερικούς μήνες ότι θέλω να κάνω το μπάτσελόρ μου στην κορυφή του Ολύμπου όλοι γέλασαν… αλλά τελικά το καταφέραμε! Ευχαριστώ και τους 4 που με ακολουθήσατε σε αυτή την τρελή ιδέα, αλλά ευχαριστώ και αυτούς που ήθελαν να είναι εκεί και για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν! Να πραγματοποιείτε τα όνειρά σας όσο τρελά και αν είναι και να απολαμβάνετε τη ζωή!» έγραψε στην ανάρτησή του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις