Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Ομαδικός βιασμός στα Χανιά: Στον εισαγγελέα ο ένας κατηγορούμενος – Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Ο ομαδικός βιασμός στα Χανιά έφερε δύο συλλήψεις, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό και των άλλων ατόμων που εμπλέκονται. Σε κατάσταση σοκ η άτυχη κοπέλα που περιέγραψε τη φρίκη που έζησε…

Ο ομαδικός βιασμός έχει συνταράξει τα Χανιά, με τον ιατροδικαστή να επιβεβαιώνει τα λόγια της άτυχης κοπέλας. Της τουρίστριας από τη Σουηδία που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα κακοποίησης και ξυλοδαρμού, μετά από νυχτερινή έξοδο στην πόλη. Όπως είπε παγιδεύτηκε από 4 άτομα, με τα δύο να φεύγουν και τα άλλα δύο να την βιάζουν. Ήδη στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο πρώτος. Ένας 23χρονος που αρνείται το έγκλημα που του καταλογίζεται.

Στον Εισαγγελέα Χανίων οδηγήθηκε στη 13:00 το μεσημέρι της Κυριακής ο 23χρονος, ο ένας εκ των δυο φερόμενων ως δραστών του ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού της 21χρονης τουρίστριας από τη Σουηδία, τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γεράνι.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορία για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συναυτουργία σε βάρος προσώπου ανίκανο να αντισταθεί λόγω μέθης και ποινική δίωξη για προσωπικές βλάβες ενώ την Τρίτη αναμένεται να απολογηθεί. Στο μεταξύ συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και την σύλληψη ενός ακόμη τουλάχιστον άνδρα, ενός 19χρονου, ο οποίος φέρεται να είναι ο δεύτερος δράστης.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής όταν η 21χρονη μαζί με μια φίλη της διασκέδαζαν σε ένα μπαρ στα Χανιά. Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, γνωρίστηκαν με μια παρέα νεαρών και όταν οι κοπέλες έφυγαν, οι νεαροί προσφέρθηκαν να τις πάνε με το αυτοκίνητο στο κατάλυμα που διέμεναν. Η μια κοπέλα έφυγε και η δεύτερη μπήκε στο αμάξι που επέβαιναν τρία άτομα ενώ ένας ακόμα ακολουθούσε με δεύτερο αυτοκίνητο.

Όταν έφτασαν στην περιοχή του Πλατανιά σταμάτησαν το αυτοκίνητο σε μια ερημική τοποθεσία και όπως κατήγγειλε σοκαρισμένη η 21χρονη οι δύο τη βίασαν ενώ οι άλλοι δύο έφυγαν. Μάλιστα όταν η κοπέλα άρχισε να φωνάζει, όπως είπε στους αστυνομικούς, ο ένας τη χτύπησε.

Τα δύο άτομα ένας, 19 χρόνος και ένας 22χρονος από τα Χανιά, έφυγαν και η κοπέλα βρήκε τη δύναμη να πάρει τηλέφωνο τη φίλη της που έσπευσε να τη βοηθήσει ενώ κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Πλατανιά.

Την υπόθεση ανέλαβε η υποδιεύθυνση ασφαλείας Χανίων, η οποία και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα ταυτοποίησε τους δύο Κρητικούς και μάλιστα συνέλαβε τον έναν, τον 23χρονο ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές και ο 19χρονος. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιατροδικαστής διαπίστωσε βιασμό και μώλωπες στο σώμα της κοπέλας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις