Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Οργή για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου – Κινδύνεψε ζωή τραυματία

Οργή για την καθυστέρηση του ασθενοφόρου – Κινδύνεψε ζωή τραυματία

Επί μιάμιση ώρα έμεινε να περιμένει ασθενοφόρο τραυματίας τροχαίου.

Ο Δήμαρχος Μετσόβου,Κώστας Τζαφέας , έχει επισημάνει τα σοβαρότατα προβλήματα που δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή ,απο την έλλειψη οδηγού ασθενοφόρου στο Κέντρο Υγείας Μετσόβου , του δημοφιλούς προορισμού της Ηπείρου ,έχοντας προτείνει πριν απο λίγο καιρό την κάλυψη βαρδιών με κλιμάκιο του ΕΚΑΒ Ιωαννίνων ,με τον Δήμο μάλιστα να είναι διατεθειμένος να καλύψει τα λειτουργικά έξοδα. Η πρότασή του όμως δεν έγινε αποδεκτή ..
Το πιο πρόσφατο περιστατικό συνέβη το βράδυ της 29ης Ιουλίου ,όταν σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μετσόβου ,μετά απο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή , τραυματίας χρειάστηκε να περιμένει επί 1.30 ώρα μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο απο τα Ιωάννινα, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί η κατάσταση της υγείας του .
Ο κ.Τζαφέας πάντως με σχετικό του σχόλιο στα social media ,εμφανίζεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τα αυτονόητα , ώστε να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές,τόσο των μόνιμων κατοίκων όσο και των επισκεπτών ,σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν σκοπεύουν πλέον να ανεχθούν άλλο την αδιαφορία του κράτους….

Πηγή: epirus-tv-news

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις