Δευτέρα, 29 Απρ.
20oC Αθήνα

Ωρωπός: Έκλεψε 35.000 ευρώ, αγόρασε αυτοκίνητο, αποταμίευσε, τζόγαρε και έκρυψε τα υπόλοιπα σε δάσος

Ωρωπός: Έκλεψε 35.000 ευρώ, αγόρασε αυτοκίνητο, αποταμίευσε, τζόγαρε και έκρυψε τα υπόλοιπα σε δάσος

Νοικοκύρης ήταν ένας ληστής στον Ωρωπό, ο οποίος αφού έκλεψε την γειτόνισσά του, ακολούθησε ένα οργανωμένο σχέδιο για να μην σπαταλήσει τα λεφτά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 22χρονος ληστής από την Αλβανία, γνώριζε ότι η γειτόνισσά του έκρυβε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι της στον Ωρωπό.

Έτσι, μπήκε στο σπίτι της γειτόνισσάς του από μπαλκονόπορτα, άρπαξε τα χρήματα που είχε η γυναίκα σε μια βαλίτσα και τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια βέβαια ο 22χρονος φρόντισε να μην χαλάσει όλα τα χρήματα μεμιάς. Αγόρασε ένα αυτοκίνητο 7.000 ευρώ, έπαιξε ένα ποσό στον τζόγο, αγόρασε κάποια μικροαντικείμενα και κατέθεσε 2.000 ευρώ στην τράπεζα.

Έκρυψε, δε, το υπόλοιπο ποσό στο δάσος.

 

Ωστόσο, στάθηκε άτυχος, καθώς κάμερες ασφαλείας τον είχαν καταγράψει. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ωρωπού τον εντόπισαν, του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν στο σημείο και τον ανάγκασαν να ξεθάψει τα χρήματα  που είχε κρύψει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη βαλίτσα με το υπόλοιπο ποσό που πλησίαζε τα 23.000 ευρώ και έδωσαν στη δημοσιότητα το βίντεο ντοκουμέντο με υλικό από την ανεύρεση των κλοπιμαίων.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις