Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Συγκλονίζει η μικρή Ζωή – Η κίνηση ανθρωπιάς που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Παναγιώτης – Ραφαήλ: Συγκλονίζει η μικρή Ζωή – Η κίνηση ανθρωπιάς που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Η 14χρονη μαθήτρια του 4ου Γυμνασίου Ρόδου (Καζούλλειο) Ζωή Καλούδη κατάφερε να συγκλονίσει με τη συγκινητική της πρωτοβουλία να συγκεντρώσει χρήματα για την εκστρατεία ζωής του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ που δίνει μάχη για τη ζωή του.

Έντονα ευαισθητοποιημένη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, η νεαρή Ζωή, προέβη σε μια κίνηση ανθρωπιάς που προκάλεσε ρίγη στη σχολική κοινότητα του 4ου Γυμνασίου Ρόδου.

Πιο συγκεκριμένα, τις προηγούμενες μέρες στο χωριό της την Αρχίπολη Ρόδου όπου διαμένει με την οικογένεια της, η Ζωή περιφέρθηκε από σπίτι σε σπίτι ζητώντας τη οικονομική συνδρομή των συγχωριανών της για τον αγώνα του Παναγιώτη-Ραφαήλ. Μάλιστα, για να καταφέρει καλύτερα αποτελέσματα, διοργάνωσε λαχειαγορά με δώρα 4 προσωπικές της χειροποίητες κατασκευές, 3 πυρογραφίες της Παναγίας και 1 αγιογραφία του Αγίου Νεκταρίου. Στον Διευθυντή του σχολείου παρέδωσε το ποσό των 300 ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει προκειμένου να συνυπολογισθεί στο συνολικό ποσό που συγκεντρώνεται στο σχολείο από τους υπόλοιπους μαθητές και εκπαιδευτικούς.

Με την πράξη της αυτή η Ζωή, παρά το νεαρό της ηλικίας της επέδειξε τα ανθρώπινα αντανακλαστικά της και μας απέδειξε πως με τη νέα γενιά υπάρχει ελπίδα για ένα πιο λαμπρό μέλλον με λιγότερο πόνο και περισσότερη αγάπη και αλληλεγγύη.

Ο Διευθυντής του σχολείου, ο Σύλλογος Διδασκόντων, οι συμμαθητές και συμμαθήτριες του σχολείου δηλώνουν υπερηφάνεια που η Ζωή είναι μέλος του σχολείου, τη συγχαίρουν για την αξιέπαινη πράξη της και υποκλίνονται στο ήθος, την αρετή και τις αξίες με τις οποίες διαπαιδαγωγήθηκε από την οικογένεια της.

πηγή: dimokratiki.gr

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις