Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Πανελλήνιες 2017 – Βάσεις: Η αριστούχος μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου!

Πανελλήνιες 2017 – Βάσεις: Η αριστούχος μαθήτρια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πύργου!

Με χαρά και συγκίνηση υποδέχθηκαν την επιτυχία της μαθήτριας του 2ου ΕΠΑΛ Πύργου, Ελένης Παυλή, στις Πανελλαδικές 2017, οι καθηγητές της στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου.

Η Ελένη Παυλή συγκέντρωσε 19.200 μόρια, βασιζόμενη στις δυνάμεις της και στην αρωγή των καθηγητών της στο σχολείο και των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, γεγονός που αποδεικνύει την πραγματικά καλή δουλειά που γίνεται εδώ και πέντε χρόνια.

«Όταν είδα τα αποτελέσματα πέταξα από τη χαρά μου. Είμαι πολύ ευχαριστημένη και πιστεύω ότι θα πετύχω το στόχο μου, που είναι η εισαγωγή μου στην Ιατρική. Νιώθω πια ότι οι κόποι και οι προσπάθειες, σε μια δύσκολη χρονιά, έχουν επιβραβευτεί. Σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια είχα στο πλευρό μου την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο κοινωνικό φροντιστήριο – κο Λύκο, κα Αγγελοπούλου, κο Λαμπρόπουλο, κο Νικολόπουλο – που με βοήθησαν όσο μπορούσαν και από ακόμα περισσότερο για να πετύχω τον υψηλό μου στόχο, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ θερμά», ανέφερε η Ελένη.

Ο εμπνευστής του εγχειρήματος, Χρ. Αθανάσουλας, εκδήλωσε την ικανοποίησή τους από την επιτυχία της Ελένης Παυλή, τονίζοντας ότι αποκτά επιπλέον κουράγιο να συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια την προσπάθεια που κάνει μαζί με εθελοντές και εθελόντριες εκπαιδευτικούς.

«Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί δικαιώνεται ο αγώνας φτωχών παιδιών και η προσπάθεια που κάνουμε, διότι μόνο με τη βοήθεια των καθηγητών του δημοσίου σχολείου και την αρωγή των εθελοντών του κοινωνικού φροντιστηρίου, μπορούν να επιτύχουν πολύ υψηλούς στόχους ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα για αποκλειστικά πανάκριβα ιδιαίτερα και άλλες διευκολύνσεις που κατά κανόνα θεωρούνται αναγκαίες για να γίνει κανείς γιατρός, όπως η Ελένη, ή να επιτύχει σε κάποιον άλλον τομέα υψηλής διοίκησης», σημείωσε ο κ. ΑΘανάσουλας, αποδίδοντας τα εύσημα στους τρεις καθηγητές που βοήθησαν την Ελένη, τον Λεωνίδα Λαμπρόπουλο, καθηγητή στο 2ο ΕΠΑΛ Πύργου στην Υγιεινή και  στην Ανατομία), τον Νώντα Λύκο, μαθηματικό στο Εσπερινό Λύκειο Πύργου, και τη Γιώτα Αγγελοπούλου, φιλόλογο επίσης στο Εσπερινό Λύκειο Πύργου.

Πηγή: patrisnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε