Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάρος: Αναβάλλεται η Γιορτή Ψαριού στη Νάουσα λόγω του black out – Eπιχειρηματίες πετούν προϊόντα

Πάρος: Αναβάλλεται η Γιορτή Ψαριού στη Νάουσα λόγω του black out – Eπιχειρηματίες πετούν προϊόντα

Oι επιπτώσεις από τη σχεδόν 24ωρη διακοπή ρεύματος στη Νάουσα Πάρου λόγω εκτεταμένης βλάβης υπογειοποιημένου καλωδίου που δεν άντεξε τη ζήτηση σε ρεύμα, είναι πλέον ορατές και σφοδρές.

Αγανακτισμένοι καταστηματάρχες στη Νάουσα Πάρου πετούν άρον – άρον ευπαθή προϊόντα και όσα κινδυνεύουν να αλλοιωθούν από την παρατεταμένη απουσία ρεύματος, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την μεγάλη οικονομική ζημία που υπέστησαν. Εκατοντάδες κιλά παγωτού, ψαριών και άλλων ευαίσθητων προμηθειών καταλήγουν στα σκουπίδια!

Όπως σημειώνει ο parianostypos.gr, η παρατεταμένη διακοπή ρεύματος «πλήττει» και την προγραμματισμένη για την Κυριακή (03.07.2022) Γιορτή Ψαριού στη Νάουσα η οποία αναβάλλεται για την επόμενη Κυριακή, 10 Ιουλίου. Η απόφαση αυτή πάρθηκε με πρωτοβουλία του Πρόεδρου της Δ.Κ Νάουσας κ. Παντελή Μπαφίτη.

Ωστόσο, οι τεχνικές εργασίες για την αποκατάσταση της βλάβης συνεχίζονται, χωρίς όμως κανείς να είναι σε θέση να διαβεβαιώσει κατοίκους, επαγγελματίες και τουρίστες για το πότε η Νάουσα θα ηλεκτροδοτηθεί και πάλι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις