Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρού σε ηλικιωμένο

Πάρος: Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά γιατρού σε ηλικιωμένο

Σοκάρει η καταγγελία ηλικιωμένου για τη συμπεριφορά γιατρού στην Πάρο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ηλικιωμένος ασθενής, αφού προηγουμένως είχε τηλεφωνήσει στο Κέντρο Υγείας και του είχαν πει ότι η γιατρός θα είναι εκεί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, μετέβη στο Περιφερειακό Ιατρείο για την συνταγογράφηση των φαρμάκων του.

Εκεί τον ενημέρωσαν ότι λόγω προβλήματος στον υπολογιστή η γιατρός μετέβη στο γραφείο της Κοινότητας προκειμένου να εκτελέσει εκεί τις συνταγογραφήσεις. Ο ηλικιωμένος ασθενής έφθασε στο γραφείο της Κοινότητας στις 11:50, και προς έκπληξή του είδε τη γιατρό να ετοιμάζεται να φύγει μαζεύοντας τα πράγματά της από το γραφείο.

Όταν ο ασθενής της υπενθύμισε ότι είχε μεταβεί εκεί μέσα στο προβλεπόμενο ωράριο για τη συνταγογράφηση που όπως τον ενημέρωσε η γιατρός μετά από ερώτησή του ήταν μέχρι τις 12, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να κάνει τη συνταγογράφηση και ότι θα πρέπει να έρθει ξανά την επόμενη μέρα.

Όταν ο ηλικιωμένος διαμαρτυρήθηκε ευγενικά λέγοντάς της ότι μένει μακριά και θα πρέπει να πάρει ταξί πληρώνοντας κόμιστρο για να μεταβεί ξανά στη Νάουσα, η γιατρός του απάντησε κυνικά «να πάρετε ταξί»! Σημειώνεται ότι την ώρα που η γιατρός έφυγε από το γραφείο της Κοινότητας μη εκτελώντας τα καθήκοντάς της, δεν είχε κληθεί να συνδράμει σε κάποιο επείγον περιστατικό.

Μάλιστα, όπως η ίδια είπε για να δικαιολογήσει την αποχώρησή της στον ηλικιωμένο, είχε να δει ασθενή στο Περιφερειακό Ιατρείο, δικαιολογία η οποία δεν αφορούσε κάποιο επείγον περιστατικό.

πηγή: parianostypos

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις