Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάρος: Κοιμήθηκαν σε πουφ στο αστυνομικό τμήμα περιμένοντας το Αυτόφωρο

Πάρος: Κοιμήθηκαν σε πουφ στο αστυνομικό τμήμα περιμένοντας το Αυτόφωρο

Η έλλειψη προσωπικού στην Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων και η ασυνεννοησία μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών δημιουργούν συχνά προβλήματα στις επιχειρήσεις της αστυνομίας για την πάταξη του φαινομένου των αυθαιρεσιών των καταστημάτων με τις ξαπλώστρες στις παραλίες της Πάρου και άλλων νησιών.

Όπως έγινε χθες (18.8.2023), σύμφωνα με καταγγελίες, όταν η αστυνομία της Πάρου, μετά από εισαγγελική παραγγελία, έκανε έφοδο σε 2 καταστήματα στην παραλία Κριός, σε ένα στις Κολυμπήθρες και σε 2 ξενοδοχεία γιατί δεν είχαν τις απαιτούμενες άδειες.

Όμως, όπως διαπιστώθηκε π.χ. στην περίπτωση καταστήματος στον Κριό, οι ιδιοκτήτες είχαν κάνει τα χαρτιά τους αλλά η Κτηματική Υπηρεσία, λόγω έλλειψης προσωπικού, δεν πρόλαβε να χορηγήσει την απαραίτητη άδεια.

Έτσι, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία, υπάλληλοι συνελήφθησαν και διανυκτέρευσαν στο Αστυνομικό Τμήμα (εδώ φαίνεται πως λόγω έλλειψης χώρου, κοιμήθηκαν σε πουφ) για να μεταφερθούν την επόμενη μέρα όπως έγινε σήμερα το πρωί, με ιδιωτικό σκάφος στα δικαστήρια της Σύρου να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Αστυνομικές «πηγές», αναφέρουν στο newsit.gr, ότι πολλοί ιδιοκτήτες έχουν κάνει τα χαρτιά τους από τον Μάρτιο στην Κτηματική Υπηρεσία Κυκλάδων, ωστόσο το γεγονός ότι υπάρχουν μόνο δύο υπάλληλοι για να καλύψουν όλο το Νότιο Αιγαίο, δημιουργεί προβλήματα και καθυστερήσεις στην χορήγηση των αδειών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις