Τετάρτη, 17 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάρος: Ο “αγνοούμενος” είχε πολύ καθαρό μυαλό – Οι συγγενείς του έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Πάρος: Ο “αγνοούμενος” είχε πολύ καθαρό μυαλό – Οι συγγενείς του έμειναν με το στόμα ανοιχτό!

Η απίστευτη υπόθεση ξεκίνησε από τη Σύρο και κάποια στιγμή πέρασε από την Πάρο. Οι συγγενείς του πρωταγωνιστή, έμαθαν όλη την αλήθεια από την αστυνομία…

Μια του κλέφτη δυο του κλέφτη, τρεις και τον τσάκωσε η αστυνομία! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δράστης, οποίος είχε διαπράξει κλοπές σε επιχειρήσεις στην Σύρο πριν απο λίγες ημέρες, ο οποίος πριν από καιρό είχε απασχολήσει τις αρχές με την εξαφάνιση του, συνέχισε με… εκτός έδρας κλοπές.

Μετά τη Σύρο την οποία έχει αδειάσει είπε να επισκεφτεί ξανά το νησί της Πάρου. Αυτή τη φορά θύμα κλοπής έπεσε ένα αθλητικό σωματείο της Πάρου, το οποίο δέχτηκε την απρόσμενη επίσκεψη του 37χρονου, όχι μία αλλά τρεις φορές!

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, τρεις περιπτώσεις κλοπών-διαρρήξεων που διαπράχθηκαν σε γραφείο Συλλόγου αφαιρώντας χρήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγο καιρό συγγενείς και φίλοι του δράστη είχαν ανησυχήσει επειδή δεν είχαν επικοινωνήσει μαζί του και είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του συγκεκριμένου ατόμου, απασχολώντας μάλιστα και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής που για μέρες ήταν αγνοούμενος για τους συγγενείς του, βρισκόταν όπως αποδείχθηκε στη Σύρο. Και ήταν μια χαρά! Το είχε ρίξει στις «δουλειές» που όπως φαίνεται γνωρίζει πολύ καλά.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος το χρονικό διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου νυχτερινές ώρες παραβίασε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη και αφαίρεσε σε τρεις περιπτώσεις από αυτές χρηματικά ποσά

Πηγή: cyclades24.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις