Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάρος: Σχόλασε νωρίτερα και απέτρεψε την αυτοκτονία του άντρα της – «Ένας άτυχος επιχειρηματίας»

Πάρος: Σχόλασε νωρίτερα και απέτρεψε την αυτοκτονία του άντρα της – «Ένας άτυχος επιχειρηματίας»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ανάστατη η Πάρος από την απόπειρα αυτοκτονίας επιχειρηματία. Η γυναίκα του, ήταν εκείνη που τον σταμάτησε την τελευταία στιγμή…

Η Πάρος στο επίκεντρο μετά τη νέα απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε επιχειρηματίας. Ένας άνθρωπος που όπως αναφέρουν συγγενείς του, καταστράφηκε οικονομικά και οδηγήθηκε σε απόγνωση. Ένας κάτοικος του νησιού, που όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι ακόμα ζωντανός, επειδή η γυναίκα του σχόλασε νωρίτερα.

Κάτοικος του νησιού, πατέρας δύο παιδιών και επιχειρηματίας στο επάγγελμα, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του, την περασμένη Τρίτη (01-02-2022). Οι λόγοι οικονομικοί, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία χρόνια κατέρρευσε οικονομικά και οδηγήθηκε σε απόγνωση.

Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως αυτή ήταν η δεύτερη φορά που προσπάθησε να κόψει το νήμα της ζωής του. Την πρώτη φορά, το προσπάθησε με χάπια και προχθές με ένα αυτοσχέδιο βρόγχο σε δέντρο του σπιτιού του.

“Είναι φοβερό αυτό που θα γινόταν. Τον πρόλαβε η γυναίκα του στο τσακ. Είχε στήσει κρεμάλα σε δέντρο του σπιτιού και ετοιμαζόταν να το κάνει. Η γυναίκα του γύρισε πιο νωρίς από τη δουλειά και αντίκρισε την θηλιά – κρεμάλα, στο δέντρο. Η οικογένεια πρέπει να βοηθηθεί οικονομικά. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορώ να τους βοηθήσω εγώ. Το είπα σε εσάς να το μάθει ο κόσμος, και η κοινωνία της Πάρου αν μπορεί να βοηθήσει. Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα γρήγορα!» ανέφερε στο syrospress.gr, στενός συγγενής του παρολίγον αυτόχειρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις