Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι με κυκλοφοριακό έμφραγμα στους γύρω δρόμους – Διακοπές τέλος

Πάρος: Το αδιαχώρητο στο λιμάνι με κυκλοφοριακό έμφραγμα στους γύρω δρόμους – Διακοπές τέλος

Η Πάρος κέρδισε το στοίχημα του φετινού καλοκαιριού, καθώς γέμισε από τουρίστες. Οι διακοπές για τους περισσότερους όμως τελείωσαν και πλέον η μεγαλύτερη κίνηση καταγράφεται στο λιμάνι…

Σάββατο απόγευμα 21 Αυγούστου και στο λιμάνι της Πάρου οι εικόνες είναι πρωτοφανείς για το φετινό καλοκαίρι. Επικρατεί το αδιαχώρητο από τον πολύ κόσμο που ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζικότατα για το κλεινόν άστυ, μετά τις διακοπές του στο νησί.

Τα στελέχη του Λιμενικού βρίσκονται επί ποδός στην ευρύτερη περιοχή του λιμανιού για τη διαχείριση της κίνησης, ενώ ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν πραγματοποιηθεί στην Παροικία προκειμένου να διευθετηθούν συνθήκες ομαλότητας και ευταξίας.

Το κύμα αναχώρησης των παραθεριστών από την Πάρο είναι τεράστιο και ενδεικτικό του μεγέθους του είναι οι ουρές που σχηματίζουν τα οχήματα λίγο πριν επιβιβαστούν στα πλοία της μεγάλης φυγής.

Τριπλή είναι η σειρά των αυτοκινήτων στην περιοχή του Αγ. Νικολάου, η ουρά Ι.Χ. φτάνει μέχρι το καρνάγιο στο Βίντζι το οποία έχει μετατραπεί κι αυτό σε parking, ενώ ολόκληρος ο χώρος στο παλιό και νέο λιμάνι είναι ασφυκτικά γεμάτος από οχήματα.

Click4more: Νάξος: «Βουλιάζει» το λιμάνι από κόσμο και αυτοκίνητα – Έφτασε η ώρα της μεγάλης επιστροφής

Χαρακτηριστικό της πρωτοφανούς κίνησης είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην άφιξη των πλοίων προς Πειραιά, τα οποία φτάνουν στο λιμάνι της Πάρου ακόμη και με δυόμισι ώρες καθυστέρηση! Δείτε τις εικόνες του parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις