Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάρος: Το τρικούβερτο γλέντι στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας – Μια παρέα ντόπιοι και τουρίστες [pic, vid]

Πάρος: Το τρικούβερτο γλέντι στο γραφικό λιμανάκι της Νάουσας – Μια παρέα ντόπιοι και τουρίστες [pic, vid]

Πιστοί στο πασχαλινό ραντεβού τους, Παριανοί και χιλιάδες επισκέπτες της Νάουσας έγιναν το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα μια ατέλειωτη παρέα διασκέδασης με φόντο το φυσικό σκηνικό στο γραφικό λιμανάκι με τα ψαροκάικα…

Το ξεφάντωμα δεν είχε προηγούμενο! Τραγούδια, ξεσηκωτικοί μουσικοί ρυθμοί και χορός μέχρι τελικής πτώσεως, «έβαλαν φωτιά» στο λιμανάκι που «βούλιαξε» από κόσμο ο οποίος για πολλές ώρες διασκέδαζε με αστείρευτο κέφι! Φαίνεται ότι κάθε χρόνο, το έθιμο της λαμπριάτικης συνδιασκέδασης στην Νάουσα, κερδίζει σε ζωντάνια και ομορφιά!

Το «μαραθώνιο» υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι με πρωταγωνίστρια κυρίως τη νεολαία, κράτησε μέχρι αργά το βράδυ ασταμάτητα και με τον ίδιο παλμό! Ο κόσμος «τα έδωσε όλα» «το έκαψε» κανονικότατα, κάνοντας το λιμανάκι να «σειστεί» από τα vibes της ζωντάνιας του! Όταν έπεσε για τα καλά η νύχτα, πολύχρωμα πυροτεχνήματα – σιντριβάνια έσκισαν τον ουρανό της Νάουσας φωτίζοντας πανηγυρικά την χαρούμενη ατμόσφαιρα ενός non stop γλεντιού – «έπους» που δεν έλεγε να πάρει τέλος!

Πηγή: parianostypos.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις