Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρος: Ζωντάνεψαν τον βιασμό της Μυρτώς – ”Στο νοσοκομείο μου είπαν πως ήταν νεκρή” [pic, vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

H κατάθεση του Πακιστανού δράκου ζωντάνεψε εφιαλτικές μνήμες και άνοιξε στόματα. Ξέσπασε η μητέρα και η αδερφή της άτυχης Μυρτώς…

Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αιγαίου οδηγήθηκε και πάλι χθες το πρωί ο “δράκος της Πάρου” και δράστης του άγριου ξυλοδαρμού της 16χρονης τότε Μυρτώς, στη Χρυσή Ακτή της Πάρου, στις 22 Ιουλίου 2012, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Η δίκη δευτέρου βαθμού ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι με τον Εισαγγελέα να προτείνει την ποινή των Ισόβιων για την πράξη της ληστείας και επιπλέον την ποινή κάθειρξης 18 ετών για κάθε μία εκ των δύο πράξεων της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της πράξης του βιασμού και συνολική ποινή κάθειρξης 24 χρόνια και 11 μήνες.

«Περνούσα τον δρόμο και καθόταν μια κοπέλα. Την είδα πρώτη φορά. Στην αρχή σκέφτηκα να της κλέψω το κινητό και μετά σκέφτηκα να τη βιάσω, Ζητώ συγνώμη», ανέφερε απαντώντας κατά τη διάρκεια της απολογίας του σε ερωτήσεις της έδρας. Ο Πακιστανός αποκάλυψε ότι τα είχε πει και στους φίλους του και εκείνοι τον προέτρεπαν να φύγει για το Πακιστάν.

Δριμύ όμως ήταν και το κατηγορώ του Εισαγγελέα, οποίος μίλησε για κτηνωδία. Ο ίδιος χαρακτήρισε «θρίλερ» το συμβάν. «Εξάντλησε την κτηνωδία του» είπε συγκεκριμένα και, όπως υποστήριξε: «Υπήρχε παράλληλος δόλος. Ήθελε και να κλέψει το κινητό και να βιάσει…την νεαρή Μυρτώ». Μιλώντας για έναν απάνθρωπο χαρακτήρα του δράστη.

Η κατάθεση της μητέρας της Μυρτούς

Η μητέρα της Μυρτούς φοβόταν, γιατί όπως δήλωσε στο δικαστήριο είχε παρατηρήσει το συγκεκριμένο Πακιστανό να τους παρακολουθεί και να τους κοιτάζει επίμονα για δέκα λεπτά. Τελικά η Μυρτώ πήγε βόλτα με την προϋπόθεση να έχει στο νου της το κινητό τηλέφωνο και να γυρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Λίγο αργότερα όμως όταν η μητέρα της τηλεφώνησε, διαπίστωσε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

«Αμέσως ξεκίνησα να την ψάχνω μαζί με τη μεγάλη μου κόρη. Όταν πλησίασα το σημείο είδα ένα αλλοιωμένο σώμα και πρόσωπο. Έβλεπα παντού αίμα. Παρά πολύ αίμα. Σκέφτηκα πως αν δεν πέθανε ακόμα, σε λίγα λεπτά θα είναι σίγουρα νεκρή! Στο νοσοκομείο μου είπαν ότι το παιδί μου είναι κλινικά νεκρό».

Συγκινητική ήταν και κατάθεση της Ελεάννας, αδελφή της Μυρτούς, η οποία προσπαθούσε με λυγμούς να περιγράψει εκείνη τη στιγμή. Η Ελεάννα Παπαδομιχελάκη συγκίνησε το δικαστήριο, που την παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα.

Πηγή: cyclades24, eleftherostypos.gr

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε