Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Παρουσιάστηκε σαν σταρ του Χόλιγουντ και «έφαγε» από Βολιώτη 6.000 ευρώ τάχα για επενδύσεις

Παρουσιάστηκε σαν σταρ του Χόλιγουντ και «έφαγε» από Βολιώτη 6.000 ευρώ τάχα για επενδύσεις
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

Θύμα είναι ένας 25χρονος Βολιώτης επιχειρηματίας ο οποίος πείστηκε ότι συνομιλούσε στο messenger με μια νεαρή σταρ του Χόλιγουντ που βρήκε στο πρόσωπό του, τον κατάλληλο συνεργάτη για να δημιουργήσει στον Βόλο τρεις επιχειρήσεις!

Για την απάτη που στήθηκε εις βάρος του, διατάχθηκε προκαταρκτική από την εισαγγελία, μιας και του αφαίρεσαν 6.000 ευρώ, που βρέθηκαν σε λογαριασμούς δύο Βρετανών σύμφωνα με το gegonota.news.

Στο κόλπο φέρεται να συμμετέχει και ένα τρίτο πρόσωπο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα, ενώ η εισαγγελία Βόλου βρίσκεται σε “ανοιχτή γραμμή” με τις υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Στο messenger, η υποτιθέμενη σταρ παρότρυνε τον 35χρονο να βάλει προκαταβολή σε συγκεκριμένους λογαριασμούς για να ξεκινήσουν οι επενδύσεις. Μόλις τα χρήματα μπήκαν στους λογαριασμούς η νεαρή έγινε καπνός.

Στο μεταξύ έχει υπάρξει επικοινωνία με τον ατζέντη της πραγματικής ηθοποιού ο οποίος έχει ενημερώσει τις αρχές σε Ελλάδα και Βρετανία πως θα πρέπει να γίνει έρευνα για να εντοπιστούν οι δράστες που χρησιμοποιούν το όνομά της και στήνουν απάτες.

Η ηθοποιός ενημερώθηκε από τις αστυνομικές αρχές για τα γεγονότα και ο ευκολόπιστος υποψήφιος επενδυτής ψάχνει τα χρήματά του. Η απάτη έγινε το 2019, η καταγγελία το 2020 και δεν υπάρχει καμία εξέλιξη για τις συλλήψεις των απατεώνων στους οποίους έδωσε τα χρήματα ο 35χρονος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις