Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάρτι με τουλάχιστον 100 άτομα στη Λαμία του κορονοϊού

Πάρτι με τουλάχιστον 100 άτομα στη Λαμία του κορονοϊού
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Τα πάρτι της Θεσσαλονίκης φαίνεται ότι ζήλεψαν φοιτητές Τμημάτων της Λαμίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ξεφαντώνοντας μέχρι το πρωί σε χώρο που βρίσκεται κάτω από το Κάστρο της Φθιωτικής πρωτεύουσας.

Το LamiaReport δημοσιεύει βίντεο από το πάρτι που έγινε το Σαββατόβραδο 24 προς 25 Οκτωβρίου στον ανοιχτό χώρο, κοντά στην ιστορική εκκλησία της Αρχοντικής, με τη συμμετοχή περισσότερων των 100 ατόμων!

Στο πάρτι που διοργανώθηκε με απόλυτη μυστικότητα από φοιτητές της Λαμίας, εκτός από τη δυνατή μουσική, υπήρχαν και φωτορυθμικά, προσεγγίζοντας την ατμόσφαιρα αντίστοιχων κλαμπ που βάσει των μέτρων είχαν κλείσει από τις 00:30.

Σύμφωνα με το LamiaReport, περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία που σε ελέγχους που έκανε δε βρήκε κάτι το ύποπτο, πιθανότατα γιατί οι «διοργανωτές» είχαν φροντίσει να έχουν τσιλιαδόρους σε διάφορα σημεία ώστε να χαμηλώνει η μουσική όταν πέρναγαν περιπολικά.

Σημειώνεται ότι το συγκεκριμένο σημείο δεν είναι ορατό από το δρόμο και μόνο με πεζή περιπολία θα μπορούσε να εντοπιστεί. Πληροφορίες θέλουν το συγκεκριμένο πάρτι να είναι συνέχεια προηγούμενου, το πρώτο Σάββατο της απαγόρευσης, όταν κυκλοφόρησε πρόσκληση για συνάντηση στο σημείο με φαγητό και μπύρες.

Πάντως αδιάψευστος μάρτυρας για την παρουσία δεκάδων ατόμων στο χώρο αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι τα φρέσκα σκουπίδια που άφησαν πίσω τους οι άνθρωποι που γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους τόσο τα μέτρα όσο και το στοιχειώδη σεβασμό προς το περιβάλλον.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις