Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πάσχα με λαμπάδες «κορονοϊού»: Διαλέξτε «εμβόλια», «αντισηπτικά» ή «Covid» (pics)

Πάσχα με λαμπάδες «κορονοϊού»: Διαλέξτε «εμβόλια», «αντισηπτικά» ή «Covid» (pics)

Το Πάσχα έρχεται και θα το γιορτάσουμε πάλι παρέα με τον κορονοϊό. Ας ελπίσουμε η δεύτερη φορά να είναι και η τελευταία. Την εμφάνισή τους άρχισαν να κάνουν στην πασχαλινή αγορά και οι λαμπάδες με το κατάλληλο στυλ!

Σύμφωνα με το thesstoday αυτό το Πάσχα γίνονται περιζήτητες για τα βαφτιστήρια χειροποίητες λαμπάδες που «εκφράζουν» απόλυτα την πανδημία: το εμβόλιο της Pfizer,  το αντισηπτικό και φυσικά ο κορονοϊός…

«Το νούμερο 1 σε πωλήσεις αυτήν τη στιγμή είναι το αντισηπτικό και το εμβόλιο και στη συνέχεια ακολουθεί ο κορονοϊός διότι η προετοιμασία για να σχεδιαστεί απαιτεί αρκετό χρόνο και η τιμή του είναι λίγο πιο αυξημένη», αναφέρουν κηροπλάστες της Θεσσαλονίκης.

Τα βαφτιστήρια δεν θα μείνουν φέτος χωρίς τη λαμπάδα τους, καθώς οι επαγγελματίες κηροπλάστες εργάζονται καθημερινά για να αντεπεξέλθουν στις παραγγελίες τους και ετοιμάζουν πρωτότυπες και επίκαιρες ιδέες.

Οι αγορές πραγματοποιούνται όχι μόνο μέσω του φυσικού καταστήματος αλλά και μέσω του e-shop το οποίο προτιμάται από τους περισσότερους για την αποφυγή μετάδοσης του κορoνοϊού.

Το κόστος για τις χιουμοριστικές λαμπάδες, όπως αυτές της πανδημίας, κυμαίνεται φέτος από 10 έως 15 ευρώ και η πώλησή τους δεν σταματά μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο.

Δείτε φωτογραφίες και πάρετε ιδέες για τα βαφτιστήρια και όχι μόνο:

 

 

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις