Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάσχα με τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας και η έκπληξη του προπονητή της ΑΕΛ

Πάσχα με τους σεισμοπαθείς της Ελασσόνας και η έκπληξη του προπονητή της ΑΕΛ
Larissanet

Δύσκολο και διαφορετικό Πάσχα είναι το φετινό για τους σεισμόπληκτους κατοίκους χωριών της Ελασσόνας. Οι άνθρωποι που μένουν από τον Μάρτιο στα κοντέινερ δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τη ζωή τους και δεν το βάζουν κάτω. Μάλιστα, ξαφνιάστηκαν σήμερα, Κυριακή του Πάσχα (02.05.2021) ευχάριστα από μία διαφορετική επίσκεψη.

Όπως φαίνεται από φωτογραφίες του larissanet.gr, σεισμοπαθείς της Ελασσόνας έστησαν σήμερα Πάσχα ψησταριές μπροστά από τα κοντέινερ για να τηρήσουν, κάτω από αντίξοες συνθήκες, το πασχαλινό έθιμο με το σούβλισμα του οβελία.

Δείτε εικόνες από το Πάσχα στο Δαμάσι:

Δείτε εικόνες από το Πάσχα στο Μεσοχώρι:

Πάσχα με τους σεισμοπλήκτους ο Τζιανλούκα Φέστα!

Ο Ιταλός προπονητής της ΑΕΛ, Τζιανλούκα Φέστα (φωτογραφία πάνω), πέρασε το φετινό Πάσχα μαζί με την οικογένεια του Δημήτρη Καρακώστα, γνωστού ως «Πάκμαν» στο σεισμόπληκτο Μεσοχώρι Ελασσόνας, αναφέρει το aelole.gr.

Αναμφισβήτητα ένα διαφορετικό Πάσχα για τον τεχνικό των «βυσσινί», ο οποίος πήγε σ΄ ένα από τα χωριά που περνούν δύσκολα μετά το καταστροφικό χτύπημα του Εγκέλαδου, στέλνοντας μήνυμα ότι ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο μπορεί να ενώσει διαφορετικούς λαούς, θρησκείες και νοοτροπίες.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις