Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτησε γκάζι αντί για φρένο; Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που ψυχορραγούσε για μέρες μετά από τροχαίο

Πάτησε γκάζι αντί για φρένο; Νέα στοιχεία για το ζευγάρι που ψυχορραγούσε για μέρες μετά από τροχαίο
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Το ηλικιωμένο ζευγάρι, η 77χρονη γυναίκα και ο 87χρονος σύζυγός της, είναι τα νέα θύματα στην άσφαλτο της Κρήτης. Οι δυο τους έφυγαν από την Ζάκρο για να πάνε σε κάποιο χωράφι ιδιοκτησίας τους για να ποτίσουν αλλά δυστυχώς, δε γύρισαν ποτέ. 

Το νέο τροχαίο έγινε γνωστό αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ωστόσο η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο με βάση κάποιες μαρτυρίες, το δυστύχημα να έγινε μέρες πριν. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιος τούς μίλησε τελευταία φορά την Τρίτη και από τότε τους αναζητούσε, ωστόσο επίσημα η αστυνομία ενημερώθηκε την Παρασκευή.

Click4More: Κρήτη: Ζευγάρι ηλικιωμένων ψυχορραγούσε για δύο μέρες μετά από τροχαίο μέχρι να εντοπιστεί – Νεκροί και οι δύο

Στο σημείο, όπου εντοπίστηκαν ο δρόμος είναι αγροτικός και κατηφορικός και το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε μία ελιά και ξέφυγε από την πορεία του. Σύμφωνα με το CretaLive, μία εκδοχή για το νέο τροχαίο δυστύχημα είναι να πάτησε κατά λάθος ο άτυχος ηλικιωμένος γκάζι αντί για φρένο και να έπεσε στην ελιά αλλά και αυτό ακόμα είναι υπό διερεύνηση. 

Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε το άτυχο ζευγάρι από το αυτοκίνητο, με τη γυναίκα να ανασύρεται νεκρή και τον άνδρα να τον παραλαμβάνει ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Σητείας. Δυστυχώς, στη διαδρομή ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή, ενώ παρά τις προσπάθειες των διασωστών να τον επαναφέρουν, ο άνδρας δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις