Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Πάτμος: Κακοποιούσε τη σύζυγο και τις τρεις ανήλικες κόρες του – Από τη φυλακή ξανά στο εδώλιο

Αγγελής

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου θα καθίσει ένας Έλληνας, προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές της Κω, κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή σωματική βία και εξύβριση κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, πράξη που φέρεται να τελέστηκε στην Πάτμο, κατά το χρονικό διάστημα τουλάχιστον από 12 Δεκεμβρίου 2019 μέχρι την 12 Ιανουαρίου 2020.

Κατηγορείται ειδικότερα για το ό,τι στην περιοχή Φασιανός Κάμπου της Πάτμου, τέλεσε από πρόθεση εγκλήματα, τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται από το νόμο με στερητικές της ελευθερίας ποινές. Ειδικότερα, ότι τουλάχιστον μέχρι την 12η Ιανουαρίου 2020, σε άγνωστους χρόνους στην ανάκριση, ενεργώντας με πρόθεση,προξένησε σε άλλο μέλος της οικογένειας του σωματική κάκωση.

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr, φέρεται να κακοποίησε την σύζυγο και τις τρεις κόρες του. Πιο συγκεκριμένα κατηγορείται ότι χτύπησε επανειλημμένα στο πρόσωπο τα παιδιά χρησιμοποιώντας τα χέρια του με γροθιές ή χαστούκια και στο σώμα τους με λακτίσματα και ραπίσματα διά της χρήσης ζώνης προκαλώντας τους σωματικές βλάβες.

Επιπλέον προκάλεσε επανειλημμένα τρόμο και ανησυχία σε μέλη της οικογένειάς του απειλώντας τα με βία, με φραστικές απειλές για την ζωή τους καθώς και με την χρήση μαχαιριού. Μάλιστα φέρεται να απείλησε και την σύζυγό του με τηλεφωνική κλήση που της έκανε ενώ νοσηλευόταν κρατούμενος σε νοσοκομείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις