Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Πατουλίδου για lockdown: Οι οδηγίες χρειάζονται Μπαμπινιώτη – Η λαϊκή που μοιράζεται στα «2»

Πατουλίδου για lockdown: Οι οδηγίες χρειάζονται Μπαμπινιώτη – Η λαϊκή που μοιράζεται στα «2»
Intime

Αιχμηρές δηλώσεις της Βούλας Πατουλίδου κατά όλων όσοι δίνουν οδηγίες για την εφαρμογή των αποφάσεων περί επιβολής lockdown. «Οι οδηγίες είναι διφορούμενες και χρειάζονται τον… Μπαμπινιώτη», είπε η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Σε συνέντευξή της στον Real Fm 107,1 η Βούλα Πατουλίδου έφερε ως παράδειγμα το παράδοξο με τη λαϊκή αγορά που διοργανώνεται στην οδό Ιθάκης η οποία ανήκει σε… δύο δήμους: το ένα… πεζοδρόμιο ανήκει στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου και το άλλο στον Δήμο Παύλου Μελά!

«Όταν αποφασίζετε και εμείς πρέπει να το εκτελέσουμε, η οδηγία πρέπει να είναι δομημένη για να μπορεί να εφαρμοστεί», είπε χαρακτηριστικά η Βούλα Πατουλίδου, ενώ σχολιάζοντας τις οδηγίες για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου επισήμανε ότι θα έπρεπε να προηγηθεί επικοινωνία με τον δήμαρχο και με την ίδια, ώστε να λυθούν πρακτικά ζητήματα για τα οποία δεν υπάρχουν απαντήσεις.

«Στις εύλογες ερωτήσεις για τις οδηγίες οι απαντήσεις είναι διφορούμενες. Χρειάζονται τον… Μπαμπινιώτη», είπε η αντιπεριφερειάρχης.

Επίσης, αναφέρθηκε και σε άλλες αποφάσεις που όπως είπε προκαλούν απορία, όπως η νέα εγκύκλιο, η οποία προβλέπει κλειστές λαϊκές αγορές στις «κόκκινες» περιοχές, πλην της Αττικής, όπως σημειώνει το GRTimes.

Τέλος, η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της συμπρωτεύουσας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη διαδικτυακή προσπάθεια προβολής της πόλης, ώστε να αποτελεί επιλογή των τουριστών όταν «ανοίξει» ο τουρισμός.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις