Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Αντιεξουσιαστές απέκλεισαν pet shop – Οι στιγμές έντασης με υπαλλήλους της επιχείρησης [pics, vid]

Πάτρα

Αντιεξουσιαστές έκαναν ξαφνικά την εμφάνισή τους, στην είσοδο του pet shop στην Πάτρα. Οι αντιδράσεις των υπαλλήλων ανέβασαν το θερμόμετρο της έντασης…

Ένταση προκλήθηκε χθες το βράδυ έξω από pet shop στην Πάτρα, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Πατρεώς, με αντιεξουσιαστές να αποκλείουν την είσοδό του. Τα μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας, έγραψαν συνθήματα στις τζαμαρίες και στα σπιτάκια σκύλων, εριξαν φειγ βολάν με το σύνθημα πως θα συνεχίζουν να αγωνίζονται για την κατάργηση των ζωολογικών κήπων και την φυλάκιση των ζώων σε κλουβιά και παρέμειναν στο σημείο για περισσότερα από 40 λεπτά.

Αντιεξουσιαστές σε pet shop στην Πάτρα

Οι ενέργειες τους προκάλεσαν τις αντιδράσεις υπαλλήλων και σημειώθηκε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δυο πλευρών. Οι αντιεξουσιαστές φέρεται πως επέλεξαν το συγκεκριμένο κατάστημα όχι τυχαία, καθώς ιδιοκτήτης του διατηρεί την φάρμα – παιδότοπο σε περιοχή της Δυτικής Αχαΐας, για την οποία είχαν γίνει καταγγελίες από φιλοζωικές οργανώσεις σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων στις εγκαταστάσεις.

Πηγή: tempo24.gr, patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις