Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Άρχισε να σκάβει στο χωράφι αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσε [pic]

Πάτρα: Άρχισε να σκάβει στο χωράφι αλλά αυτή τη φορά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως ευελπιστούσε [pic]

Ο νεαρός πίστευε πως ήταν μόνος στο σημείο αλλά έκανε λάθος. Η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία…

Συνελήφθη, χθες (05-03-2019) το βράδυ, στην Πάτρα, στο πλαίσιο στοχευμένης αστυνομικής επιχείρησης, ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, εντόπισαν τον δράστη να κινείται πεζός και να εισέρχεται σε χωράφι, όπου μετέβη σε συγκεκριμένο σημείο και ξεκίνησε να σκάβει.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν άμεσα τον 32χρονο και σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σημείο που έσκαβε βρήκαν και κατέσχεσαν επτά συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 26 γραμμάρια ηρωίνης.

Σε σωματική έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν ακόμη και κατέσχεσαν, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 75 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης εφοδιάζονταν ανά 20 με 30 ημέρες ένα με ενάμιση κιλό ηρωίνης, με σκοπό την διακίνησή του σε τοξικομανείς στην Πάτρα.

Ο 32χρονος έθαβε τις ναρκωτικές ουσίες, τουλάχιστον μισό μέτρο κάτω από την γη, στο προαναφερόμενο χωράφι, το οποίο χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών ουσιών (καβάντζα).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις