Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Πάτρα – ατύχημα στα καρτ: «Φώτη γερά» – Γέμισε ζωγραφιές συμμαθητών η ΜΕΘ

Πάτρα – ατύχημα στα καρτ: «Φώτη γερά» – Γέμισε ζωγραφιές συμμαθητών η ΜΕΘ
thebest.gr

Την ίδια ώρα που οι γιατροί στην Πάτρα αποσωληνώνουν τον μικρό, οι συμμαθητές του Φώτη που τραυματίστηκε σοβαρά σε αγώνα καρτ έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης στον φίλο τους.

Η ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου του Ρίου στην Πάτρα γέμισε ζωγραφιές που δημιούργησαν τα παιδιά της τάξης του μικρού Φώτη που φαίνεται ότι κερδίζει τη μάχη μετά το ατύχημα στον αγώνα καρτ της περασμένης Κυριακής (19.09.2021).

Οι συμμαθητές του Φώτη, στην Α’ Δημοτικού, μόλις έμαθαν ότι τραυματίστηκε ζωγράφισαν για εκείνον και του έστειλαν την αγάπη τους, καθώς και τις ευχές τους, να γίνει καλά και να επιστρέψει κοντά τους, όπως αναφέρει το best.gr.

Μάλιστα, ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανδρέας Ηλιάδης, μοιράστηκε τη συγκινητική φωτογραφία κάνοντας μία ανάρτηση στο Facebook.

«Πάμε Φώτη μας…όλη η Ελλάδα μαζί σου. Οι συμμαθητές σου όλοι λένε… Πάμε Φώτη», έγραψε!

Δείτε την ανάρτηση:

 

Όπως εξηγεί στο thebest.gr ο κ. Ηλιάδης, «πλέον έχουμε διακόψει τα φάρμακα, το παιδί είναι σε υποβοηθούμενο αερισμό και αναπνέει στον αναπνευστήρα με αρκετή πλέον συμμετοχή του ιδίου και περιμένουμε σιγά σιγά, όταν ο ίδιος το αποφασίσει να αποσυνδεθεί από τα μηχανήματα. Αυτό είναι το επόμενο βήμα».

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις