Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

Πάτρα: Ατύχημα στο μπάνιο για υπέρβαρη γυναίκα – Η επέμβαση αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

Πάτρα: Ατύχημα στο μπάνιο για υπέρβαρη γυναίκα – Η επέμβαση αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ.

Το ατύχημα προκάλεσε αναστάτωση σε γειτονιά στην Πάτρα. Η άτυχη υπέρβαρη γυναίκα έπεσε στο μπάνιο του σπιτιού της και δεν μπορούσε να σηκωθεί…

Η πτώση προκάλεσε τον τραυματισμό της και η υπέρβαρη γυναίκα ήταν αδύνατον να σηκωθεί από το μπάνιο του σπιτιού της, στην Πάτρα. Γείτονες που άκουγαν τις φωνές της για βοήθεια ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο εφιάλτης της 58χρονης έλαβε τέλος λίγο αργότερα, όταν βρέθηκε τρόπος να ανοίξει η εξώπορτα του διαμερίσματος και να μπουν οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ. μέσα.

Όλα έγιναν την Τρίτη 7 Νοεμβρίου του 2023 και η 58χρονη σώθηκε λόγω της άμεσης κινητοποίησης αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πρόκειται για μια γυναίκα στην οδό Δοϊράνης στην Πάτρα, η οποία είναι υπέρβαρη και έπεσε μέσα στο διαμέρισμά της και συγκεκριμένα στο μπάνιο.

Τις φωνές της για βοήθεια άκουσαν οι περίοικοι οι οποίοι και κάλεσαν την Αστυνομία. Στο σημείο έφτασαν και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, όμως αρχικά δεν γνώριζαν από πού προέρχονταν οι φωνές.

Τελικά διαπίστωσαν πως επρόκειτο για διαμέρισμα του β’ ορόφου, βρήκαν τον διαχειριστή της πολυκατοικίας καθώς δεν υπήρχε άλλος τρόπος εισόδου στο διαμέρισμα και έτσι προσέγγισαν την γυναίκα.

Σύμφωνα με το pelop.gr, η επέμβασή τους ήταν καίρια καθώς η γυναίκα είχε χτυπήσει στον γοφό της και αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ ήταν μόνη της στο σπίτι. Στο σημείο βρέθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Η επιχείρηση έγινε από τον υπέυθυνο της ομάδας των αστυνομικών της ΔΙΑΣ ανθυπαστυνόμο Ανδρέα Κάππο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις