Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Πάτρα: Δείτε το σπίτι που ξεχωρίζει στο φετινό πατρινό καρναβάλι

Πάτρα: Δείτε το σπίτι που ξεχωρίζει στο φετινό πατρινό καρναβάλι

Το πατρινό καρναβάλι έχει ξεκινήσει και μια σειρά από εικόνες ταξιδεύουν στο διαδίκτυο. Ένα σπίτι στην Πάτρα, έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες μέρες…

Άν κατα τύχη βρεθείτε νυχτερινές ώρες ή απλά είναι ο δρόμος σας, στην οδό Βότσαρη στην Πάτρα, θεωρείται σχεδόν σίγουρο οτι θα κάνετε μια μικρή στάση έξω από ένα σπίτι που διαφέρει από τα υπόλοιπα. Ο ιδιοκτήτης του έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την διακόσμηση και τον φωτισμό. 

Επί της οδού Βότσαρη και πολύ κοντά στην Γερμανού, ο κύριος Χρήστος Μπονέλης συνεχίζει την παράδοση που θέλει ξεχωριστές στιγμές του χρόνου να αποτυπώνονται με πολύ φως και χρώμα πάνω στην διώροφη οικία του.

Εδώ και πολλά χρόνια το σπίτι της Βότσαρη στην Πάτρα αποτελεί σημείο αναφοράς την περίοδο των Χριστουγέννων. Χιλιάδες λαμπτήρες LED και πολλά μέτρα φωτοσωλήνες δημιουργούν ένα ξεχωριστό θέαμα. Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που η θεματική αντλήθηκε από το πατρινό καρναβάλι.

Αυτοσχέδιες μάσκες, κρυφοί φωτισμοί, φωτοσωλήνες και περιστρεφόμενοι λαμπτήρες προβολής συνθέτουν την καρναβαλική εικόνα. Και βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει η καρναβαλική μουσική που ακούγεται από τα κρυφά ηχεία στο σπίτι.

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις