Κυριακή, 28 Απρ.
24oC Αθήνα

Πάτρα: Εικόνες μετά τη διάρρηξη σε σπίτι γυναίκας – Την ρήμαξαν ενώ ήταν σε γιατρό

Πάτρα: Εικόνες μετά τη διάρρηξη σε σπίτι γυναίκας – Την ρήμαξαν ενώ ήταν σε γιατρό

Η διάρρηξη στην Πάτρα ολοκληρώθηκε ταχύτατα. Η ιδιοκτήτρια βρισκόταν σε γιατρό και οι δράστες που πιθανότατα παρακολουθούσαν, είχαν πεδίο ελεύθερο…

Η εγκληματικότητα στην Πάτρα οργιάζει και η νέα διάρρηξη σε σπίτι της πόλης, εντάσσεται στη νέα κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Θύμα μία γυναίκα που είχε πάει σε γιατρό. Οι άγνωστοι δράστες παραβίασαν την εξώπορτα και άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας. Άφησαν το διαμέρισμα άνω – κάτω. Με την ιδιοκτήτρια να παθαίνει σοκ κατά την επιστροφή της, από τις εικόνες που έβλεπε.

Δεν πίστευε στα μάτια της μια ηλικιωμένη γυναίκα, κάτοικος Καμινίων στην Πάτρα, μπαίνοντας στο σπίτι της, χθες (21-09-2023) στη 13:00 το μεσημέρι. Η γυναίκα έφυγε από το σπίτι της στις 11:00 το πρωί για να πάει στον γιατρό για εξέταση.

Επέστρψε δύο ώρες αργότερα και είδε το σπίτι της άνω – κάτω. Τα συρτάρια όλα βγαλμένα από τις ντουλάπες, τα ρούχα πεταμένα σε όλο το σπίτι. Ηταν προφανές ότι οι δράστες έψαχναν για πολύτιμα αντικείμενα (είχε μόνο κοσμήματα και όχι μετρητά στο σπίτι) και για να προλάβουν πέταγαν ό,τι έβρισαν μπροστά τους στο πάτωμα.

Η γυναίκα υπέστη σοκ στην θέα του «ρημαγμένου» σπιτιού της. Κάλεσε αμέσως την κόρη της και εκείνη με την σειρά της την Ασφάλεια Πατρών.

Αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και καταθέσεις προκειμένου να αναζητήσουν τους δράστες. Οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες άρπαξαν 3 χρυσά δαχτυλίδια και ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο. Δείτε τις εικόνες του flamis.gr λίγο μετά τη διάρρηξη στην Πάτρα.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις